Haninge Anchors sammanfattar säsongen!

Ludde Zettervall säger så här:

Hej Pelle! Då var det dags för en liten sammanfattning av säsongen, en säsong som för våran del i Anchors känns som en väldigt kort sådan.
Då vi startade upp på nytt med A-laget i föreningen så var tiden knapp att få ihop ett så slagkraftigt lag som möjligt och med allt vad det innebär, lära känna varandra, hinna träna ikapp sommarfysen som inte alla hade skött ordentligt, samt försöka få till ett bra spel på planen.
När vi tränare sammanfattat säsongen tillsammans tror vi att det är en stor orsak till våran ojämnhet vi haft under säsongen. Dels att vi började med en helt ny grupp där folk till en början lärde känna varandra och dels att vi inte va tillräckligt förberedda fysiskt i jämförelse med andra lag när serien drog igång.
Trots egentligen ganska dåliga förutsättningar för att en grupp ska lyckas så kan vi vara otroligt nöjda med vad vi åstadkommit rent resultatmässigt när vi sammanfattar säsongen. Visst hade vi velat spela en kvalserie men vi va nog inte helt mogna för det i år helt enkelt.
Nu har A-laget förhoppningsvis en grund att stå på inför kommande säsong. Vi tränare vill tacka spelare, ledare och övrig personal i föreningen för ett bra jobb!
Och sist men inte minst (i dubbel bemärkelse) ett stort tack till dig Pelle för ditt jobb!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.