Omgång 1 – Inga skandaler!

Nej, det hände inget oväntat i förstaomgången..

Att Hanviken och Trånkan vinner sina matcher är ju inte så sensationellt och Wings har ju varit något bättre än Linden tidigare..så även denna gång.

Coacherna säger så här:

Niklas Perers: -Tycker vi gör en solid insats över stora delar av matchen. Som jag sa till dig mellan 2&3:e perioden i micken så bjöd vi på några otäcka spelvändningar som kunnat straffa sig annars var det en bra genomförd match. Extra skönt att få igång special teams i början av en serie, där grunden till segern lades.

Tim Johansson-Bräck: Hanviken är bättre tränade och är snabbare och starkare, men vi gör en ganska bra match där vi tyvärr inte sätter de chanser vi får..som är en hel del. Vi släpper in två PP-mål och en i tom bur, ingen katastrof direkt men vi måste ju också göra mål! Nio matcher kvar att ta poäng i!

HIGHLIGHTS!

 

Jocke Lundholm: -Tja. Bra match , sjukt jämt, två bra lag och två riktigt bra målisar. Tycker vi chanser i andra för att stänga matchen. Idag är vi helt klart nöjda med prestationen trots att resultatet suger. Nu ser vi framåt mot nästa utmaning, skönt att det är tätt på given//

Mattias Valente: -Skönt med en bra start på kvalet och framförallt som vi visar moral å vänder på bortaplan inför storpublik i Eskilstuna. Det va en tight tillställning precis som det skall vara i ett playoff men jag tycker nog att vi vinner välförtjänt. Vi är bättre i första efter en lite trög start.
I andra är Linden bättre vi fuskar,  har lite problem med linjerna och blir framförallt väldigt långa.
I tredje kommer vi ut som många gånger tidigare och driver hårt vilket ger utdelning x2.
Nu njuter vi på bussen hem innan  det är dags att ladda om för hemmapremiär i kvalet på onsdag.

Calle Wendt: -En match som liknar de flesta kvalmatcher, inget skönlir och slarv från bägge lagen. Vi gör lite för många misstag som kan kosta oss men vi reder ut det till slut. Hockey handlar om att göra mål och det gör vi bra idag.

Kjell Svensson: Ah, vi var faktiskt det spelförande laget och vinner skotten! Puckar i ramen mm. men..puckarna vill inte in, vi har inte kraften att sätta dit puckarna idag. Vi känner ändå att vi tävlar bra mot ett Hockeyettanlag och blir bara mer taggade att få möta nästa motståndare i den här kvalserien.

Bilden visar Calle Wendt som toppar tabellen med sitt lag Trångsund!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.