Snabba ryck – dags för 3:10

Ja, det är matcher var och varannan dag nu och ska tabellen börja ta form för ett slutligt utseende?

Linden tar emot seriens favorit och ska man ta steget upp till Hockeyettan så bör man nog ta poäng mot Hanviken för att inget lag underifrån går förbi i tabellen. Upp till bevis! Hanviken är det enda laget med full pott och möjligen stärks självförtroendet ett par snäpp för det hårt prövade laget som ändå har bra skills.

Trånkan tar emot Viggan som gjorde en bra match och vann över Wings sist. Viggan gjorde även en bra insats mot Hanviken i premiären, trots förlust. Trånkan förlorade knappt mot Hanviken sist men tyckte att man inte kom upp i rätt nivå.

Två lag som hade det tufft i förra omgången var Nacka och Wings och det ställs ganska stora krav på dessa coacher för att nu få sina lag att komma tillbaka och prestera på en högre nivå igen. Peppa och skälla på samma gång är svårt så det blir spännande att se vilket lag som kan hämta sig bäst. Nackas lag är verkligen speciellt med ca 7-8 juniorer i laget och att de hänger med så bra är beundransvärt. Wings mer homogena trupp är favoriter men..i Nackas Ishall är det litet speciellt att spela så…

Coachkommentarer:

Jocke Lundholm:-Hanviken på besök, en härlig utmaning och en klar möjlighet till 3 nya poäng. Hanviken är ett lag som kommer från spel i Hockeyettan där dom hamnade näst sist vilket innebar för deras del att dom måste genomgå ett negativt kval för att få behålla sin plats i Hockeyettan. Viktigt för oss ikväll blir är vi vågar fokusera på vårt spel och släppa loss ordentligt ,spela med stor noggrannhet och ett tålmodigt puckansvar. Det är vår hemmaplan och här är det vi som ska dominera och diktera villkoren. Känslan i gruppen är härlig, vi gör en riktigt bra match i Nacka, vi håller oss till det vi bestämt och tålmodigt maler ner Nacka, hela gruppen bidrar på ett föredömligt sätt. Våra förutsättningar inför kvällens match är bästa tänkbara, vi har alla spelare tillgängliga, och laget känns tryggt och målmedvetet med en härlig hunger på nya utmaningar. Hoppas nu att vi får en härlig fredagskväll tillsammans med en hockeymatch som bjuder på, fart, kamp, spänning och en del sköna prestationer.

Niklas Perers:-Hej Pelle. Det är alltid inspirerande att åka till Eskilstuna och spela. Dels för att Linden är ett bra lag men även kul att dom kan ha lite drag i hallen i mellan åt. Förberedelserna blir som dom blir när det är ett tight matchschema men vi hade ett lättare ispass igår med fyra fulla formationer på isen. Folke blev ju skadad senast mot Trånkan när han fick åka blåljus från hallen men vi har sugna spelare med idag så det ska inte vara några problem. Vi måste fortsätta att vara ödmjuka i sättet vi vill spela på och inför uppgiften ikväll. Med andra ord lämnar vi dom höga hattarna hemma och sätter på oss blåstället för att kunna dra längsta strået i kväll.

………………

Calle Wendt: -Tja! Vi måste upp i den nivån vi höll i mitten av fortsättningsserien och börja åka skridskor. Kontringshockeyn ärväl inget vi gör medvetet men för att inte behöva kontra behöver man åka mer skridskor än motståndarna. Börjar vi åka skridskor och kombinerar de med vår effektivitet kommer vi få resultaten med oss oavsett motstånd.

Tim Johansson-Bräck: -Jag absolut vi får på oss hjälmarna efter vinstensist mot Wings. ? Har hyfsad koll på Trånkan, även om jag inte sett dem personligen i år. De flesta är med, något enstaka avbräck, men sånt händer.

TRÅNKAN SÄNDER SIN MATCH HÄR!

…………….

Kjell Svensson:

Mattias Valente:

…………..

Vaktisen tippar:


Toppbilden visar Tim Johansson-Bräck, Viggbyholm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.