Linden rycker åt sig serieledningen!

Ja, Linden såg ut som ett Hockeyettanlag ikväll med styrka, passningsspel och fantasi. Man gör hela 4-0 i första perioden innan Wings vaknar upp och kämpar sig in i matchen men avståndet var för stort.
Wings hyllade sin matrialare Rolle Sandberg som fyllde 65 år och samtidigt jobbat i klubben i 50 år!! En fin hyllning var det!

Nacka tar sina första poäng vilket måste vara väldigt stimulerande medan Trånkan går tungt som tusan.

Hanviken är fortfarande med i racet om en plats till Hockeyettan efter vinst mot Viggbyholm och att man gör sex mål måste kännas väldigt bra. Viggan som har målskyttarna gör bara två mål ikväll!!

Kjell Svensson:– Vi började lite svagt första 6-7min lyckades hålla Trånkan mestadels på utsidan. Börja äta in oss i matchen får fart i spelet långa anfallssekvenser mycket skott och lyckas få en balja till slut och en till i tom kasse
Philip Nilsson-Fornes:-Tålamodet gav äntligen resultat. Närmare 50 skott och egentligen bara ett mål eftersom andra är i öppen kasse. Men vi minimerade misstagen och hade äntligen lite medstuds. Adam var duktig i mål och alla juniorer gör ett jäkla jobb.

Calle Wendt:-Ja, ytterligare en riktig käftsmäll med ett sent mål emot oss och sen ett i öppet. Vi lyckas helt enkelt inte med de vi vill göra överhuvudtaget, vi är de spelförande laget idag men de vill sig inte för oss just nu. Att skotten slutar 50-31 säger väll egentligen mest om hur lite statistiken i dessa serier stämmer mer än hur matchen faktiskt såg ut.

Nichlas Perers:– Stabil match där vi gjorde det som behövdes idag. Första riktiga matchen med lite känslor som vi upplevt där domarna fick fullt upp ett tag. Precis som det ska vara när det står mycket på spel. Nu laddar vi om för en match mot Trånkan på tisdag.

Tim Johansson-Bräck: -Det var absolut en jämn match. Tycker inte att vi är sämre idag, men vissa dagar vill puckarna inte riktigt studsa rätt väg. Bara att se fram emot nästa match.

Mattias Valente:-Tjena, Sjukt besviken på hur vi kommer ut idag. Vi stjälper oss själva tyvärr genom att göra en katastrofal första period som Linden tackade för. Vi jobbar oss in i matchen men det räcker inte idag tyvärr trots att vi vinner skotten stort. Ny match på tisdag.

Jocke Lundholm: Film kommer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.