Omgång åtta..kaklet är nära!

Matchen sänds på https://www.facebook.com/eastcoasthockey.se/

Mm, köra ända in i kaklet ja, tre lag har försprång och borde vara de som kör in i kaklet först också…frågan är bara hur turordningen blir.

Ikväll får vi svaret på vilket av topplagen Hanviken och Linden som är bäst..för dagen iallafall. Skulle det bli en trepoängare åt något håll så blir det förlorande laget en aning stressat kan man tänka.
Wings har bra chans till tre poäng ikväll och om Linden och Hanviken kryssar så…kan Wings gå upp i ledningen igen, bara två omgångar från slutet!

Trånkan har möjlighet att förstöra för Viggans jakt ikväll eftersom man inte har någon press alls på sig längre.
Nacka har samma sists och kan man vinna över Linden, som man gjorde i tisdags, så kan man nog vara lika farliga för Wings.

Nichlas Perers: -Folke är borta sen tidigare annars har vi inte så mycket att skylla på vad gäller skade- och sjukdomssidan. Spännande match med mycket på spel. Känns som du valt rätt match att dokumentera ikväll!

Jocke Lundholm:–Allt bra hos oss. Vi kommer med samma lag som sist.

……………..

Tim Johansson-Bräck: -Vi ska göra allt vi kan sista 3 matcherna oavsett om vi når upp eller inte. Vi har inte alla med oss längre, vi tappade ju även Ludde Ekman till skadorna senast. Men vi kommer ställa ett kompetent lag på benen ikväll.

Calle Wendt:-Vi har liknande lag som vanligt, eftersom tabellen ser ut som den gör så lägger vi rätt lite fokus på vilka vi möter och hur dom ligger till i tabellen utan försöker avsluta en tuff säsong med att få några matcher där vårt fokus ligger på att ha kul tillsammans

……………

Mattias Valente:-Ja det kommer bli tight tror jag, Nacka har lite nyvunnen kraft efter matchen senast å vi är med i racet. Vi måste kliva ut och sätta takt och ton på matchen idag. Är vi på normal nivå så skall vi lösa det men måste tighta till det och inte tillåta öst-väst hockey som senast. Vi startar med samma lag som senast förutom att Notlin spelar istället för Linnander från J20.

Kjell Svensson:

……………

Vaktisen säger att han är 100% säker på kvällens tips!


Väntar på odds..

Hanviken-Linden X
Viggan-Trångsund 1
Wings-Nacka 1

 

Toppbilden visar Adde Sjöqvist, poänggörare i Hanviken och ägare av Kandyz Bromma!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.