Inga förändringar efter omgång 9

Hanviken vann knappt över Nacka i en match där det saknades tändvätska. Nacka var nära att kvittera mot slutet men Due-Boje i målet var obeveklig. Nacka hade bjudit in Nackaprofiler till matchen vilket var ett bra initiativ! Ganska mycket folk på plats också, se bild.

Linden vinner klart på hemmplan mot Viggan och nu kan inte Viggan nå tredjeplatsen ens.

Wings vinner över Trångsund, som förväntat. Trånkans motivation är ju förstås inte så hög.

Stabil Lindenseger vilket gör att Viggan inte kan nå ens tredjeplatsen.
Jocke Lundholm, Linden: -Tja Bra 3:e period. Kvalet löper vidare.
Nu ser vi framåt och förbereder oss inför en härlig hockeyonsdag//

Tim Johansson-Bräck:-Linden var bra. Men tycker inte siffrorna speglar matchbilden. Yes vi tog ut målvakten, vi hade 4 mål upp och 7:20 kvar, då är det bara att chansa. Blev ju mål strax efter, så lite känning fick vi ändå.

………………..

Redaktionen på plats i Nacka Ishall men tyvärr var det ingen sprudlande föreställning. Det enda målet gjordes i första perioden av den store Felix Liljegren som efter målet inte syntes så mycket som han brukar göra. Det var förresten bara målvakterna i de bägge lagen, Adam Lundqvist och Marcus Due-Boje, som vi tyckte var riktigt bra i Nacka Ishall.

Kjell Svensson, Nacka: -Hej Pelle! Vi kom inte riktigt upp på den spelnivå som vi haft senaste matcherna fick inte igång målskyttet idag,vi hade våra chanser men var inte tillräckligt heta

Philip Nilsson-Fornes (C), Nacka:-Vi fick inte den medstudsen som vi behövde denna match. Många bra lägen men två bra målvakter som gjorde målskyttet nästan obefintligt. Kul med mycket publik i hallen och att fortsatt många unga tar chansen när de spelar. Vi siktar på att avsluta med vinst på onsdag!

Niklas Perers, Hanviken: -Du såg matchen själv och det blev spännande till sista sekunden, lite för spännande om du frågar mig. Tycker inte vi kommer upp i den nivån vi borde idag men vad spelar det för roll när tre nya viktiga poäng trillar in på kontot. Att alltid få ut personbästa av spelarna varje match lyckas inget lag med men att vinna dom dagar när inte allt kuggar i är en otrolig styrka. Vi hoppas vi sparat vår bästa insats tills på Onsdag mot Arlanda.

……………………..

Wings gör det förväntade och tar tre poäng. Trånkan har med fullt förståeliga skäl svårt att tända till.

Calle Wendt, Trångsund: – En ganska avslagen match från bägge lagen tycker jag där Wings är mer hungriga efter poäng och vinner.

Mattias Valente, Wings: -Vi gör en solid insats. Skulle kanske önskat lite mer effektivitet framåt men men. Vi tar med oss 3 pinnar och håller liv i spänningen. Nu laddar vi för onsdagens avslutning på kvalet.

 

Toppbilden visar Nacka Ishalls läktare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.