Fler lägeskontroller..

HANINGE ANCHORS

Coach Ludde Zettervall:

 Zettervall

Tja igen Pelle! Laget har gått på en månads ledighet, från oss tränare iallafall. Status på laget känns bra med stommen kvar från förra året och några nya samt några juniorer som kommer vara med och kriga om platser när isen drar igång i Augusti. Några platser är fortfarande öppna i truppen. Vi har dubbelmöten med Spånga och Viggbyholm inbokade hittills till försäsongen och förhoppningsvis bekräftar också Tumba de förslag vi pratat om snart och då har vi de 6 matcherna vi tänkt oss. Glad sommar önskar Anchors er alla.

…………………..

GÖTA/TRANEBERG

Coach Erik Tessmar-Forsgren:

 Erik med chefen

”Vi jobbar på målmedvetet med att stärka truppen och göra oss ordentligt konkurrenskraftiga i vinter. Som det ser ut nu är vi nästan klara med truppen och den känns otroligt spännande. Några nya som Niklas Lejon (fd Järfälla), John Groth (fd Nynäshamn), Henrik Resin (fd Viggbyholm), Olle Strömvall (fd Haninge), Marcus Halvarsson (fd Nacka) och Fredrik Lindqvist (fd Borås). Men även att vi får behålla viktiga spelare från ifjol och dessutom ta upp egna produkter 4-5 st från vårt duktiga J20-lag. Under fyssäsongen har vi gnuggat på med 5 pass i veckan och närvaron har varit fantastiskt bra.
Att vi dessutom var en språngbräda för spelare som ville vidare till div 1 känns kul också. I nuläget är tre från förra årets trupp under div 1 kontrakt.”

……………..

Vi jagar vidare trots semestertider för att pumpa fram info om lagen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.