Träningsmatch

ÅKER-VÄRMDÖ 6-4

Gustav Länn, coach Åker:
Kul att vara igång och få mäta sig lite tidigt in i processen. Tycker de saker som vi har hunnit gå igenom första veckan såg bra ut, och vi har fått med oss en bra uppsättning situationer att titta på kommande vecka. Men, med tanke på allt nytt som är i och runt lag och organisation så är det helt klart en positiv start!

Christian LePierre Landberg, coach Värmdö:
Resultat var aldrig intressant för vår del. Utan det är enbart att komma in i matchtempo gå på prestationen. Vi går in och är lite ringrostiga och nervösa, men i slutet av matchen såg man många utropstecken snarare än frågetecken som vi tar med oss. Många unga spelare som verkligen imponerade och det ser lovande ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.