Dags att tippa tisdagsmatcherna

Först vill vi säga att det är långt fler tittare på våra kanaler än tidigare vilket gör gott i själen på en gammal hockeyälskare. Väldigt roligt att så många vill se hockeykillar som annars inte får så mycket uppmärksamhet! Thanks Folks!

Vi livesänder ÅKER – HANINGE som högst troligen blir en hård och jämn match och vi pumpade tränarna på vad de tror om mötet:

  Gustaf Länn, Åker: -Efter två bra prestationer mot Nynäshamn & Tumba så kom det en dipp i beslut och prestation på sina håll i fredags mot Flemingsberg, även om det gav 3 poäng. Över 45 omgångar är det sådant vi får vara beredda på att det kan hända och inte vända uppochner på hela vårt tankesätt.
Nu spelar vi inte hemma på två veckor efter imorgon kväll så vi får ladda på ordentligt för att bjuda på energirikt, resolut och tempostarkt spel inför hemmapubliken.

  Ludde Zettervall, Haninge:-Hej Pelle! Vi ser mycket fram emot matchen mot Åker, det brukar alltid bli bra drag på läktaren där nere i skogens mörker och en fartfylld hockey som sätter motståndarna på sin spets. Vi hoppas och tror att vi kan fullfölja den hockeyn vi visade att vi kan spela i fredags mot trånkan stundtals. I fredags är jag egentligen missnöjd med att vi inte lyckades få med oss den sista poängen också, för det var vi värda. Min kollega Viktor Fjällby Johansson har ju varit tränare i Åker de två föregående säsongerna så han har sagt att han har stenkoll på hur våran gameplan ska följas, känns lika tryggt som vanligt.

……………………..

Ja, vi ska försöka hitta rätt bland matcherna men en match har redan spelats, Sudret – Rimbo där Sudrets vilja räckte till 2p på OT.

Vi har låtit en ”gammal” hockeyspelare från Mobility Motors rita raderna och så här tror han:

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.