Jämna fajter i toppen!

Det var sannerligen spännande i toppmatcherna i båda serierna.
Nacka och Göta stred som vildar om poängen och de fick skiljas åt med straffar. Nacka 2p!

Åker och Tumba var lika jämn men Åker lyckades ta tvåpoängaren i slutet av Overtime!

Järfälla vann över Viggan på bortaplan och här har vi intressanta stats…som vi ska visa upp imorgon då vi har en fil.Dr i statistik som kan visa upp vad man kan förvänta sig från stats i andra perioden!! Bara för hockeynördar! 🙂

Rimbo tar en stark trepoängare av Värmdö och nosar fortfarande på Alltvåa-strecket.

Trånkan hade inga problem med jumbon SPAIF medan Haninge fick ligga i för att kämpa ned Gnesta!

Flempan tar 3p av Nynäs vilket måste ses som en stark insats!

Förresten!! Micke Flodin satte sitt tips i Södra serien och nu vankas det tårta igen!!

SÖDRA

Gustaf Länn, Åker: -Tight och tät match igen, kan leva med att vi släpper in en sen kvittering mot ett skickligt lag, men besviken över att inte konverterar mer i powerplay än vad vi gör. Skulle även behöva att vi får större utdelning av att mata på med många formationer, men inte mycket annat att göra än att ta med sig erfarenheten, se vad vi kan lära av och utveckla till fortsättningen.

Ulf Rådbjer, Tumba: -Tät drabbning i viktig match där vi ånyo drar på oss för många och riktigt onödiga utvisningar. Rätt/ Fel låter jag vara osagt samt misstänkt hög klubba vid avgörande målet. Många av mina spelare som dippar tyvärr. Ny match fredag.
Ajöken??

 

Ludde Zettervall, Haninge: – Otroligt skönt att nu va klara för Alltvåan och kunna fokusera på det. Samtliga i laget och runt laget ska ha återigen en stor eloge för det jobb vi gjort. Men vi är långt ifrån nöjda med detta. Nu ska det tränas hårdare samt slipas på detaljer så ska ni få se ett hungrigt Anchors framöver. Med dagens match tar vi med oss just att vi är klara för Alltvåan och inte så mycket mer än det. Vi hörs!

Ivan Ciernik, Flempan: -Good job from every player, they deserve it!

Robert Spath, Nynäs: Jag var tyvärr inte med igår men…vi behöver gnugga på vidare.

NORRA

Christer Westerlund, Rimbo: -Hej Pelle Än lever liket!!
Hockeymässigt en svängig match. Båda lagen försökte spela hockey. Skönt att vinna en tät match, bra för moralen.
Tycker Värmdö är svårspelade.
Men skönt med tre poäng.

Tim Johansson-Bräck, Viggan:

Erik Tessmar, Göta:-Tjena Pelle Jo då, här var det rock n’ roll ikväll. Jag tycker faktiskt att vi är riktigt bra, men några dåliga byten i början av andra gör att vi får kämpa i uppförsbacke resten av matchen. Sen att vi släpper 2 mål i PP är alldeles för svagt, såklart. Men jäklar vilket go vi har, när vi har hugg går vi knappt att stoppa!!

Kjell Svensson, Nacka: -Hej Pelle, ja en riktig vilda västern där ute idag! Vi gör en halvdålig första period men lyckas studsa tillbaka i andra. Tredje börjar bra men så börjar vi tumma på detaljer och Göta straffar oss på ett effektivt sätt! Kul att ta hem straffarna! Vi lägger i en växel och jobbar vidare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.