Fredagsmatcherna 8 november

Ja, det var sannerligen matcher med mål, 8,3 i snitt,  och en del uppseendeväckande resultat.

Göta gjorde en makalös match i effektivitet mot Viggan och Järfälla mosade Värmdö samt Spånga överraskade många med många mål och seger mot Rimbo!

Åker åkte över Flempan ordentligt vilket även Tumba gjorde över SPAIF. Trånkan tar tre poäng av Haninge med sex sekunders marginal och Gnesta gnetade till sig två poäng av Nynäs!

En härlig hockeykväll i Hockeytvåan Östra!

NORRA

Kenta Pettersson, Spånga: -Tjenare Pelle! Det var våran kväll i kväll. Riktigt bra första period och ledning 2-0. Mindre bra första 14 minuter i andra där Rimbo är nära att gå ikapp men vi lyckas vända på steken och går till periodvila med 5-1 ledning. Tredje är en rätt avslagen historia som slutar 2-2. Skönt att få lite medstuds tillslut. Vi laddar till tis mot Viggan.

Christer Westerlund, Rimbo: -Hej Pelle! Bättre fredagar har jag haft. Tycker det var en konstig match. Men Spånga vann välförtjänt.

Erik Tessmar, Göta: -Tjena Pelle Jag förstår att det var roligt från läktarplats idag! För oss kändes det väldigt bra första 30 minuterna, då har vi full koll på spelet över hela banan. Efter det börjar Viggande chansa lite och då är de med sina skickliga spelare jobbiga att hålla koll på. Men jag tycker trots allt att vi förtjänar de tre poängen ganska tydligt idag. Nu klara för alltvåan, det känns grymt och vi har lyckats med vår första målsättning.

Tim Johansson-Bräck, Viggan: -Tycker tyvärr inte att vi dyker upp idag. Tar 35 min innan det faktiskt händer nåt från vår del. Vi får ta med oss bitar av de sista 25 minuterna och samla krafter till tisdag istället.

I omklädningsrummet hos vinnarna!

I omklädningsrummet hos förlorarna!

SÖDRA

Gustaf Länn, Åker: -Faktiskt inte så bra fart på de mina, för många spelare som är för bekväma i första perioden och bra målvaktsspel räddar oss från att inte ligga under. I andra tuggar vi igång, samtidigt som Flemingsberg checkar ut och loggar över 12 min i PK. Bra att bli klar tidigt för AllTvåan och börja förberedelserna.

Joonas Routsaari, Åker (3+1p): -Tjena, ja kul med lite poäng, men framförallt att spel i alltvåan blev klart ikväll. En match med en massa utvisningar, mestadels från deras håll, vi har 4 kedjor som jobbar ner dem samt en målvakt i Klarström som spelar säkert där bak. Siffrorna säger det mesta, klasskillnad.

Ivan Ciernik, Flempan: -Need to learn from mistakes and move on and what was the real reason can’t tell you but who was in the game can make his own opinion.

Kristopher Dahling, Flempan: -Jadu, vad hände, bra fråga. Vi fick  inte ens ihop ett lag, sjukdomar, skadade folk spelar skadade.. och med helt fel fokus !

Robert Spath, Nynäs: -Hej Pelle, var inte där igen men tror att de var nöjda med matchen rent insatsmässigt med tanke på hur det har sett ut tidigare.

Ludde Zettervall, Haninge: -Två duktiga hockeylag som möts. Denna gång drog Trångsund det längsta strået. Grattis säger vi till dem. Nya tag imorgon.

Uffe Rådbjer, Tumba: -En mycket hårt krigande målvakt räddade SPAIF i först men fick kapitulera resten av matchen med föga hjälp av ett sargat lag. Skönt med seger och 1 poäng från all:2an???