Nu byter vi ut Myset mot Allvaret!

  

Yes folks! It´s time to rumble!

Ännu en upplaga av Alltvåan och Fortsättningsserien!

Vad har vi att se fram emot? Vi tror det blir stenhårt..i båda serierna.

……….

Om vi börjar med Alltvåan så ser Nacka, Haninge och Trånkan ut som favoriter och kanske kommer att slåss om att vinna serien? Nja, övriga lag har möjlighet att förbättra sig på ett antal sätt, bl.a träning med ännu bättre samspel och kanske någon värvning.

Det här är ialla fall vad som gäller:

Första omgången:
ÅKER-JÄRFÄLLA
Rickard Rydén, Åker: -Vi har tränat bra under veckan och det positivt på matchen imorgon mot Järfälla. Vi möttes på försäsongen och lyckades vinna båda mötena. Men det är historia nu. Vi vill gå ut med högt tempo och ta tag i spelet. Vi vill visa vår publik ett riktigt bra spel och gärna en seger. Vi känner att vi kan få ut mer av laget och jobbar på att ta ett kliv till i alltvåan mot spelet i första serien.

HANINGE-TUMBA
Ludde Zettervall: -Hej! Vi har haft en bra träningsvecka och är fullt laddade inför imorgon. Vi fokuserar på vårt eget spel och gör vi vad vi ska så är vi svårslagna. Trevlig kväll!

Ulf Rådbjer, Tumba:

TRÅNKAN-GÖTA:
Erik Tessmar, Göta:
-Tjena Pelle Efter lite isproblem förra veckan fick vi några dagars ofrivillig vila. Men vi nyttjade det med att köra lite teambuilding och bygga upp suget för den här veckan. De sista ispassen har varit riktigt bra, vilan gjorde att alla var väldigt sugna när vi ”startade” upp i måndags. Vi ser verkligen fram emot premiären i Trångsund på fredag.

NACKA-VIGGAN:
Daniel Enbacka, Nacka: -Tjena Pelle, hoppar in för Kjelle!
I och med att vi ganska tidigt blev klara för Alltvåan så har vi senaste tre veckorna kört extra hårt för att vara så redo som man kan bli för kommande prövningarna! Denna vecka har vi slipat på detaljer med full trupp och det känns bra inför morgondagen! Viggan har förstärkt något sen vi mötte dom sist och tror absolut att dom kommer vara med och kriga om första platsen. Kul att det drar igång och vi möter kommande serie på ödmjukaste sättet! /Enbacka

Tim Johansson-Bräck, Viggan:-Vi har kört på som vanligt. Nacka har vi ju mött 2 gånger tidigare och vet att det är en jäkla nöt att knäcka, men har en positiv känsla. Blir förhoppningsvis en rolig match!

………………….

FORTSÄTTNINGSSERIEN
Ja, vi anar att det här blir tuffare än vad många kanske tror!!
Gnesta och SPAIF kan bli obehagliga överraskningar nu när de börjar bli varma i kläderna!
Sudret då? Ja nu måste de tagga upp och kan man få med Arvid Larsson och några till så…vi får väl se!
Bästa laget i serien får ju spela Play Off om en plats i kvalserien vilket bör vara en stor sporre att ge allt i varje match.
Det otäcka är att de två sista lagen hamnar i Div 3..den 25 februari!

Första omgången:

GNESTA-FLEMPAN
Ivan Ciernik, Flempan:

SPÅNGA-VÄRMDÖ
Kenta Pettersson, Spånga:-Tjenare Pelle! Vi har tränat på som vanligt, lite tyngre, hårdare i början av veckan och lättar nu i slutet. Så vi hoppas på pigga ben till fredagens match mot Värmdö. Båda tidigare matcherna har varit jämna och vi tror inget annat imorgon heller. Som alltid går vi för tre poäng.

SPAIF-NYNÄS
Robert Spath, Nynäs:

RIMBO-SUDRET (lör)
Christer Westerlund, Rimbo:

Peter Lindström, Sudret:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.