Fredagsfräckisar?

Ja, blir det några resultat som blir fredagsfräckisar?

Låt oss se på matchtablån:

ALLTVÅAN

ÅKER-VIGGAN
Hemmalaget var synnerligen tillfreds med segern över Tumba sist och vi tror Viggan får ta i ordentligt om man ska få med sig poäng till Täby på fredagskvällen, Ni vet ju att skyttekungen Viktor Thim numera spelar i Bajen så truppen är inte så stor som den kanske borde vara. Nu gav man ju Haninge en bra match sist ändå så utgången är oviss!!

JÄRFÄLLA-TUMBA
Tumba åker till Västerort för att revanschera sig för förlusten mot Åker medan Järfällas hjälmar kanske känns litet trånga efter den meriterande vinsten över Trånkan i tisdags. Mattias Tumba verkar trivas med Notan och Kotten så vi undrar om det är han som avgör matchen? Vore det fräckt?

GÖTA-HANINGE
Göta förlorade med uddamålet mot Trånkan men var inte helt lyckade mot Nacka. Haninge har väldigt gott självförtroende nu och bör kanske vinna denna matchen men…är det inte då nån fräck yngling stegar fram och gör nåt oväntat? Nja, fråga inte oss, åk och kolla på matchen istället! 😉

NACKA-TRÅNGSUND
Det här blir mycket intressant och blir troligen den riktiga fredagsfräckisen!!  Hemmalaget med två fina vinster och motståndarna ivriga att göra en bättre match än förlusten sist! Troligt att detta blir sevärt!

Albin Berg, Järfälla leder Poängligan med 2+5= 7p

Filip Johansson, Nacka, leder Goalieligan 95,65%

FORTSÄTTNINGSSERIEN

RIMBO-VÄRMDÖ
Serieledande Rimbo tar sig an jumbon Värmdö. Det är dock inte milsvid skillnad på lagen men två vinster bygger mer självförtroende än två förluster…eller vad tror ni? Rimbo får in nån spelare då och då hör vi, medan Värmdö har jobbigare att fylla på med trotjänarna till varje match… om vi tolkar saken rätt. Hemmaplan och serieledare måste ändå kännas rätt fräckt i Rimbo?

FLEMPAN-SPÅNGA
Omgångens Livesändning!
Flempan har två bra vinster men har för liten trupp just nu. Spånga vann första matchen starkt men efter två förluster undrar vi om man tappat fokus? Nu har man chansen att skruva upp farten och köra musten ur hemmalaget…frågan är bara om Dahling och Co tillåter det?

SUDRET-NYNÄSHAMN (lördag)
Sudret tog tre poäng av Spånga och genom det så fyllde man på i självförtroende-skåpet, rejält. Vi får se hur långt det räcker eftersom Nynäs gjorde likadant, vann mot Spånga, efter en rejäl dipp mot SPAIF. Det kan bli en match som det slår gnistor om..på lördagen!

Linus Pellfolk leder Poängligan med 5+1= 6p

Robin Gustavsson, SPAIF, leder Goalieligan 96,00%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.