Tisdagsputtrig lunk!

Mm, det var en del  ögonbrynshöjare men i stort sett ganska småputtrigt.

Vi livesände i Folkets Hall och fick åter vara med att en match kan byta skepnad, ordentligt. Efter att Flempan hade grepp och en 1-0-ledning efter första perioden så kommer Nynäs ut till andra och gör fem (5) raka mål!! Game over..

Rimbo fortsätter med sina trepoängare och trots att Spånga sköt fler skott så vinner man stabilt. Serieledare med tre poängs försprång nu.

Värmdö sköt också fler skott än sina motåndare, SPAIF, men förlorar ändå rätt klart.

………..

Trånkan var bättre än Haninge ikväll, nuff said!

Åker låg under ordentligt men kämpade till sig två poäng. Göta behöver litet mer flyt…men man är ju på väg upp ur gropen..

Järfälla firade inträdet i East Coast med att spela väldigt bra, imponerande faktiskt.

Tumba fick till det ordentligt medan Viggan letar efter formen..sju insläppta mål är för många mål för att vara dem.

 

ALLTVÅAN

Tim Johansson-Bräck, Viggan:

Ulf Rådbjer, Tumba: -Tja Pelle. Var själv på tjänsteresa till Italien och hämtade en slambil men Lelle styrde skutan på rätt köl. Effektiva och laddade spelare gjorde en kanoninsats. Lite darrigt i egen zon men mkt bra framåt, 7 gjorda, 3-4 frilägen och missad straff gav mersmak. Korduner har sällan blivit så utspelad, sa han efter matchen. Forza Tumba Hockey

 

Thomas Ahlperby, Järfälla: Skönt att studsa tillbaka efter Tumbamatchen. Väl genomförd match i 60 minuter där jag tycker att vi stänger ner dem ganska bra. Bra PK och effektiva när vi fick våra chanser.

Kjell Svensson, Nacka: -Tjena Pelle! Dålig match från vår sida det var inte mycket att hänga i julgranen. Vi får steppa upp och komma igen till nästa match.

   Niklas Thorin -87  2+2p mot Nacka!!

Rickard Rydén, Åker: -Riktigt skön seger. Göta kommer ut i riktigt bra tempo och får fast oss i egen zon flera gånger i första perioden. Vi lyckas dock ta ledning men efter det så gör de tre raka mål varav vi tar timeout. Vill kommer upp något men ligger ändå under. Andra perioden är jämn men vi kommer upp i spelet mycket bättre och lyckas efter bra spel reducera och kvittera innan perioden är slut. I tredje tar vi ledningen men mitt i så drar vi på oss tre utvisningar och det blir spel 5-3 för tyvärr Göra kvitterar. Det hela går till förlängning där båda lagen har chanser att avgöra utan att lyckas. Till slut blir det straffar där vi avgör. Riktigt skönt att vända på matchen från underläge 1-3.

Erik Tessmar, Göta:-Tjena Pelle Nu var vi tillbaka och presterar en riktigt bra insats igen. Vår första period är riktigt vass och efter den borde kanske ledningen varit större. I andra är vi inte dåliga, men trots det förlorar vi den med 0-2. Lite synd kan jag känna. I tredje är vi farliga igen och äntligen fick vi göra mål i PP, jäkligt skönt och min förhoppning är att det släpper nu. En pinne säkrad och att vi förlorar straffarna tycker jag beror mycket på att Å/S gör mål på väldigt bra slagna straffar. Vi tar med oss en prestationen och laddar upp för batalj i Ishuset på fredag!

    Kasper Sundqvist avgjorde hela kalaset!

Ludde Zettervall, Haninge: -Idag kommer vi inte upp i någon som helst nivå. Trångsund gör det bra. Men vi är starka och kommer igen redan på fredag. Trevlig kväll.

 

FORTSÄTTNINGSSERIEN

Kenta Pettersson, Spånga: -Tycker ändå att vi gör en helt ok match. Vi blir brutalt straffade på de misstag vi gör samt att vi inte är effektiva nog när de gör misstag. Nya tag på fredag.

Christer Westerlund Rimbo:-Hej Pelle! En ganska bra hockey match där två lag ville spela. Tycker vi gör en bra period, den tredje. De övriga två har jag sett bättre hockey, men väldigt skönt med tre på poäng på bortaplan.

Robert Spath, Nynäs:-Det förvånar mig inte ?  Tycker vi börjar lite segt i första men vi gör allt 100% bättre i andra och spelar av matchen i tredje. En viktig vinst för vår del.

Ivan Ciernik, Flempan: -All over same mistakes, game by game.

Matchens Lirare

Nynäs segerherrar

Flempans försvarstal

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.