Fredagsfnatt?

Ja, var det inte litet fnatt på en del lag ikväll?

Viggan hade tydligen kraftsamlat och gav Järfälla på nöten, litet oväntat!

Åker hade också kraft att vinna mot ett topplag (som nu är på efterkälken) och Joonas Routsaari fick tydligen fnatt och stänkte in fyra kassar ikväll!!

Göta och Haninge vinner skotten i sina matcher men Tumba och Nacka tar varsin trepoängare av dem.

………

Flempan vinner mot Rimbo trots Rimbos skottövertag!! Fyra sekunder från slutet delas 8 st tvåminutersutvisningar ut! När en sekund återstår gör Flempan 5-3. Fnattigt?

Philip Karlsson i Nynäs har fnattform!! Tre mål ikväll och tre poäng till Nynäs!

Spånga skjuter 42 skott mot SPAIFs 12 (!) men hemmalaget gör fyra mål på dessa skott!! Tokfnatt?

ALLTVÅAN

Uffe Rådbjer, Tumba:-Riktig krigarmatch av oss där vi var effektiva i de avgörande lägena. David i mål hade turen i vissa lägen och gjorde återigen en vinstgivande insats. Trevlig Helg Pelle.

Erik Tessmar, Göta: -Tungt, oerhört tungt. Jag tycker vi börjar matchen otroligt bra, full gas och massor av lägen. Men trots det ligger vi under med 0-1 efter första. I andra är vi riktigt svaga istället, Tumba driver spelet men skapar inte så mycket. Vi avslutar perioden bra och har en fin känsla inför tredje perioden trots 0-2 underläge. Tredje börjar vi grymt starkt och efter några minuters belägring lyckad vi reducera. Men sen tar vi en onödig utvisning och släpper 1-3 i BP, efter det lyckad vi inte resa oss. Tumba stänger också igen på ett bra sätt, får jag ändå erkänna.

Rickard Rydén, Åker: -Riktigt skön seger. Vi bjuder inte något skönspel utan idag får vi kriga oss till segern. Matchen börjar lite trevande och Trångsund tar ledningen efter 3 minuter. Vi lyfter upp spelet och för sedan kvitteringen. Spelet försätter att vara lite upp och ner med chanser åt båda håll. Vi tar sedan ledning med 2-1. Några min senare så gör Trångsund kvitteringen till 2-2 som står sig perioden ut. Tredje perioden försätter med chanser åt båda håll men vill tajtar spelet och med 2 och en halv minut så gör vi 3-2 och samtidigt tar Trångsund en utvisning. Vi spelar pp men Trångsund lyckas trycka upp spelet i vår zon och plockar ut mv. Men vi gör 4-2 med 20 sekunder kvar och saken är klar. Hela laget gör en riktig krigar insats och segern sitter riktigt fint. Vi behåller serieledningen på målskillnad.

Viggans coacher

Thomas Ahlperby, Järfälla: -Det verkar som att fredags matcher inte passar oss så bra. Andra i rad nu där vi är långt ifrån normal prestation. Första 40 är inte speciellt bra med svagt passningsspel och omständigt. Sista 20 är bättre och vi ger det chansen men blir lite trubbiga och skapar inga riktiga chanser. Det är bara på det igen och träna på inför tisdagen. Solen går upp i morgon med?

 

Ludde Zettervall, Haninge: -Två bra lag ställdes mot varandra. Tyvärr skjuter vi oss själva i foten i andra där vi bör utnyttja något av de alla pp vi får. Istället släpper vi in ett billigt. Nya tag imorgon med träning. Trevlig helg.

Kjelle Svensson, Nacka: -Tjena Pelle! Måste börja med att säga att det var en riktigt skön vinst. Vi gör en bra insats idag, målsnål och tight match, Första period ok lite slarvigt i passningsspelet, Andra perioden spelar vi mest boxplay som vi gör bra. Inför tredje pratar vi om att inte slå av på takten, vi går in i tredje och fortsätter jobba hårt och lyckades vinna matchen

 

 

FOTSÄTTNINGSSERIEN

Kenta Pettersson, Spånga: -En bra genomförd match, bra arbetsinsats. Kan ju låta konstigt när vi har torskat, det som klickar är målskyttet just nu.

 

Robert Spath, Nynäs: -Hej Pelle, tyckte vi gjorde en riktigt bra match där alla krigade från början till slut, kul att ser den viljan som fanns inom i laget ikväll.

 

Christer Westerlund, Rimbo: -Hej Pelle
Första förlusten och förhoppningsvis den sista. Flempan ville mer en oss ikväll och vann rättvist
Vi hade lite otur vid deras tre tre mål där domaren blåste av först och därefter godkännande målet
Men summa av kardemumma vann dom rättvist
Nya tag på tisdag

Ivan Ciernik, Flempan: -We wanted to win more and we did so I’m happy

Christoffer Linder, Flempan: -Hej! Vi gör en bra borta match. Starkt att vinna mot Rimbo i arkaden. Sebastian Linder gör 1 mål och en ass och blir matchens lirare inom laget, även Tommy gör sitt första mål i Flempan tröjan. Måste även ge våran målvakt Robin beröm idag då han gör några svettiga räddning och spelar tryggt och säkert i mål. Sköna 3 poäng och lite självförtroende inför resan till Gotland i morgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.