Fredagsmyset avgjort!

Ja, vi tror det var riktigt mysigt på flera håll ikväll, resultaten gick fram och tillbaka, man slets mellan hopp och förtvivlan! Riktigt mysigt alltså!

Vår Livesända match var ett lyckat val där vi fick se fart och fläkt samt många mål..i första perioden!! Sex mål där och sen inga fler förrän i OT! Göta vann alltså över Järfälla igen och man gör det på en aning mer intensitet. Kul match med ett härligt avslut från nye ”stjärnan” i Göta, Mellwin Thorsson!

FORTSÄTTNINGSSERIEN

Christer Westerlund, Rimbo:-Hej Pelle! Det blev tufft men vår första period var bra Andra perioden ställde vi ut utrustningen och trodde det var klart den absolut sämsta perioden denna säsong Tredje jämn men jag tycker nog att vi vann rättvist Nu tar vi helg

 

Kenta Pettersson, Spånga: Bra första period där vi håller oss till det vi har bestämt, får oxå bra utdelning med många mål. Andra perioden…… klassiskt scenario, slutar åka skridskor, går inte in i situationer tro att det är klart. Vi blir straffade med tre mål bakåt. Därför är det ruggigt starkt att vrida tillbaka momentumet och stänga ner matchen. Bra första och sista period den andra får vi ta lärdom av och kriga i 60 min inte bara 40 min.


Linus Pellfolk gjorde fyra mål (!) och två assist!

Daniel Svensson, Nynäs: – Vi började riktigt bra och tog också ledningen men efter det började vi slarva och Värmdö skapade mer och mer. Andra perioden hafsspel från båda lagen och i tredje lyckas vi pilla in några mål. Skönt att vinna när man spelar dåligt. Nu är det julbord med laget men som ledare får man antagligen vara chaffis.

ALLTVÅAN

Simon Hagbjörk, Viggan: -Ja det här blev en resa..vi är inte alls bra i första perioden men får väldigt bra utdelning i andra och i tredje krigar vi in den här vinsten…riktigt skönt och vi har rest oss ifrån de inledande matchernas ineffektivitet.


Patrick Notan Nordström gjorde tre mål och en assist. Avgörande kassen bara fem sek innan slutet!

Kjell Svensson, Nacka: -Tjena! Ja det var en tajt match. Vi slarvar i försvarsspelet och det straffar oss hårt speciellt i andra perioden, vi spelar bättre i tredje och gör också ett sista försök med att ta ut Filip och spela 6 mot 5.

Ulf Rådbjer, Tumba: -Hallå Pelle. Batteritorsk som gör ett sent ref. Vi började riktigt dåligt och nonchalant i vårt passningsspel. Då vi släppte in 2 billiga och efter min andra stroke så fick vi in vårt 1a och då kändes det som att vi kunde fix till det. Lite skäll och genomgång av det enkla spel som är vår gameplane så lossnade det rejält. Inför sista så gick vi igenom vad som är ishockey och bar vara rädd om ledning och ta emot eventuella bjudningar. Vi stängde matchen i 3dje på ett mycket behärskat sätt. Vi läste sönder Nackas huvudlösa checking med 3 och lite halvsöliga där bak.

 

Götas Coacher

Götaspelare

Järfällaspelare

Thomas Ahlperby, Järfälla: -Ja Göta är inga önskemotståndare direkt men den här gången fick vi en poäng i alla fall. Tycker vi spelar dem direkt i händerna i första perioden med att ge dem mitten av banan och slå sina långa passningar och utnyttja hybrid icingen. Vi bjuder på två mål och kommer inte upp i normal kapacitet.

Rikard Rydén, Åker:-Det var en jämn match där jag tycker Haninge var bättre i första perioden och vi tog över spelet och var det bättre laget i andra perioden. Vi leder också med 2-0 inför sista. I sista perioden är spelet jämnt men ett litet övertag för Haninge. De får in reduceringen i mitten sen perioden. Men två minuter kvar så tar Haninge hur mv och egentligen från ingenstans kommer ett skott från blålinjen som styrs mitt framför mål och går in. Kan ha varit hög klubba men svårt att säga i efterhand. Med minuten kvar vinner Haninge tek i våran zon och får upp pucken till back som skjuter och i princip identiskt mål blir. Vi tar ut mv och försöker komma ikapp. Tyvärr lyckas vi inte. Riktigt sur förlust i en match som vi lika väl kunde ha vunnit. Nu lite spel uppehåll och nya tag mot Haninge borta sjunde januari. Vi går givetvis för revansch

Ludde Zettervall, Haninge: -Tja Pelle! Jag är alltid ödmjuk. Som jag skrev efter förra matchen så vet jag att jag har en bra grupp som vet vad som krävs för att vända en dålig trend. En stor eloge till samtliga grabbar i laget. Nu tar vi en ledig helg och är tillbaks i verkligheten på måndag. Trevlig helg!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.