Sudret upp i topp igen!

Jaha, Sudret kom, sågs och segrade…upp i tabelltoppen..och det med ett stort tack av tonåringarna i laget.
Matchen var i ett lägre tempo än gårdagens livesändning i Alltvåan men..vi tror att båda lagen var nöjda med hastigheten.

Båda lagen följdes åt i första perioden och gjorde mål strax efter att motståndarna scorat.
I slutet av perioden får målskytten Rindå en utvisning han kraftigt protesterar emot vilket utmärkte domaren Wigfeldt tänkte döma honom för Abuse ,men hinner inte blåsa i pipan förrän Rindå crosscheckar domaren i bröstet, som faller till isen!!
Rindå har troligen en mycket lång avstängning att vänta.

Lagen gör varsitt mål till, i andra perioden, och det är en helt jämn match.

I tredje perioden är det fortsatt jämnt men Sudrets Attlerud checkar väldigt bra och kan få tag i pucken bakom Flempans mål  och spela fram tonåringen Hampus Pehrsson som sätter 3-4 på ett säkert sätt.

Efter detta blev det fart på Flempan men man får inte in nån kvittering men däremot ett mål till i baken då Elfvengren lämnat kassen!

Väldigt roligt för Sudret som nu är i topp igen när alla spelat minst sju omgångar! Vi är alla ”impregnerade”.

Fredrik Melin, Sudret: -Hej Pelle. Matchen var lite mer avvaktande och taktisk än när vi möttes förra helgen. Tycker vi på det stora hela genomför vår gameplan och får matchen dit vi vill. X-nöjd med tålamodet och hur alla bidrar. En riktig laginsats rätt igenom.

Christoffer Linder, Flempan: -Jag tycker vi är det bättre laget men det är charmen med hockey, det går inte alltid som man tänkt sig. Sen tycker jag inte vi kommer upp i våran nivå där vi vill ligga men lite vila nu sen nya tag år 2020 ??