Färdigtuggad tisdag!

Ja hörni, det var en svårtuggad tisdag där resultaten svängde ordentligt innan allt var över.

Nynäs förlorade litet överraskande ordentligt mot  Gnestavilket gjorde att försprånget till tvåan i tabellen nu bara är en poäng!

Spånga förlorade mot SPAIF vilket betyder att istället för ett bra hopp uppåt i tabellen man innehar en hemsk kvalplats, för tillfället iallafall.

Flempan förlorade mot Rimbo vilket gör att man fortfarande har samma poäng som Spånga i fel ände av tabellen. Rimbo skuggar nu serieledaren Nynäs.

Åker förpassades till andraplatsen i tabellen efter förlusten mot Trånkan medan Tumba tuggar på och vinsten över Göta betydde att man nu intar tronen över denna serie!

Haninge hade 3-1 mot Nacka efter två perioder men Nacka tuggade sig ikapp och vann på OT!!

Järfälla hade stora problem med Viggan i två perioder men vinner tredje perioden men 5-1 (!) trots att det var en jämn match.

Kristopher Dahling, Flempan:– Vi kommer ut alldeles för svagt och ger bort starten . Får slita hårt i underläge .. kommer tillbaka och så får dom ett enkelt mål och luften går ur oss lite, nya tag på fredag.

Christer Westerlund, Rimbo: -Skönt med en seger trots att vi ej är på topp .Bra att ta tre poäng borta mot Flempan.

Robert Spath, Nynäs: -Serien är så pass jämn att kommer man inte med rätt inställning är risken stor att det blir förlust, Gnesta var det bättre laget ikväll. Grattis till segern.

Kenta Pettersson, Spånga: -Jaha vad säger man Pelle? Tycker att gör en okej prestation och skapar tillräckligt med chanser för att vinna matchen. Spaif utnyttjar våra misstag och vi misslyckas med att ta vara på deras misstag. Surt sa räven, men det kommer nya chanser, redan på fredag mot Rimbo. Hörs då.

 

Thomas Ahlperby, Järfälla: – Det var som om det var fredag idag eftersom vi gör så dåliga matcher på fredagar. Som tur var skärpte killarna sig efter 40 minuter och gör en bra tredjeperiod. Powerplay är väldigt viktigt numera och när vi lyckas göra mål där så vänder matchen och..jag tycker ju också att vi ändå är det bättre laget, större bredd.

Niklas Thorin, Järfälla: (Lyckosam straffläggare) Det var en match med dåligt tempo och passningsspel under två perioder från våran sida. Men en liten uppryckning i tredje där vi tar över och har lite tur med puckarna.

Tim Johansson-Bräck, Viggan:

Domarkommentar Mikael Ström

Erik Tessmar, Göta: -Tjena Pelle Idag är vi väldigt ojämna i vår insats. Tumba vinner välförtjänt och andraperioden blir väldigt avgörande. I tredje spelar vi riktigt bra och har flera chanser att komma in i matchen, men tyvärr blir det aldrig riktigt så.

Uffe Rådbjer, Tumba: -Va väl inte någon av våra bättre matcher ..gör riktigt stabil andra period och där säkrar vi segern …så nu laddar vi batterierna mot fredag och Viggan hemma ..

Rikard Rydén, Åker:-Vi gör en stundtals bra match idag mot Trångsund trots förlust med 2-3. Det som blir det stora avgörandet är de många utvisningarna vi får emot oss. Vi spelar nästan 20 minuter boxplay och gör ett oroligt bra jobb och håller tätt där. Vi tar även vara på chansen i powerplay och gör två mål på tre chanser där. Avgörandet kommer dock med två minuter kvar på ett styrskott. Vi försöker att plocka mv men kommer inte ikapp ikväll. Pucken studsar inte vår väg,  Trångsund tar rättvist segern. Nya tag mot Göta/Traneberg på fredag.

Kjell Svensson, Nacka: -Hej Pelle! Lyckades få 2 sköna poäng, återigen vill det inte riktigt studsa med oss trots fina lägen. En stor eloge till grabbarna, med underläge 1-3 inför sista kommer vi tillbaka och avgjorde på sudden. Förhoppningsvis vänder det För oss nu.

Ludde Zettervall, Haninge: -Tja Pelle! Tråkigt att förlora.. jag tycker egentligen att vi gör en hyfsat bra match och har Nacka under kontroll mestadels. Men så har vi några dumma beslut som sätter käppar i hjulen för oss tyvärr. Vi får skylla oss själva idag. Nya tag fredag.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.