Gotlandsraketen..

Jodå, Sudret vann även i returen mot Gnesta på söndagen och det blev en tvåstegsraket som nu ger sex feta poängs försprång till tabelltvåan Nynäshamn!!
Vi noterar att Sudrets Greveback som fick matchstraff igår betalade tillbaka till laget genom att göra bägge målen för Sudret och kan titulera sig för matchvinnare!!

Peter Lindström, Sudret: -Spännande match med mycket känslor i. Vi var det bättre laget och vann rättvist fast det var jämnt ändå om i kaklet. Ha de!

Andreas Hansson, mv, Sudret:-Tack:) var en bra match och tycker vi spelar bättre idag än igår i helheten men vi drar ännu på oss onödiga utvisningar. Gnesta gör det bra och är ett väldigt bra lag och blir farliga när dom får chanser.

Viktor Greveback, fw, Sudret: -Tjena Pelle! Otroligt skönt att ta 6 poäng denna helg också. Jag tycker vi gör 2 riktigt bra matcher. På lördagen så gasar vi på direkt och gör 2 snabba mål vilket gav oss ett bra flow i matchen. På söndagen så känns Gnesta väldigt revansch-sugna och vi får verkligen kämpa för att få in pucken, men jag tycker vi är värda båda segrarna. Personligen så var det både toppar och dalar. Lördagens match gick inget vidare och slutade med ett matchstraff i tredje perioden. Söndagen blev en personlig revansch då jag lyckades med att hänga dit 2 kassar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.