Oväntat tramp på tisdagen!

ALLTVÅAN

Redaktionen på plats men behövde inte ställa upp den avancerade sändningsutrustningen eftersom Xcenter redan var där och sände med massor av kameror, studio och…ja, hela bidevitten. Jättekul!
Matchen då? Jo, det var Tumba för hela slanten och de hade roligt på isen medan Haninge inte fick något att stämma överhuvudtaget. Märkligt!

Ulf Rådbjer, Tumba: -En total dominans från mina spelare idag. Vi gav inte Haninge utrymme i vår zon och till slut tappade dom fattningen och tog utvisningar som vi förvaltade väl. Siffrorna stack iväg då de kände att chansen rann ifrån dem. 

Ludde Zettervall: -En bedrövlig insats där vi från första nedsläpp spelar hockey med huvudet under armen. Vad det beror på är svårt att säga och det blir bara fel såhär direkt efter matchen att analysera. Vi tränare och spelare får rannsaka oss själva och glömma och fokusera framåt. Vi är ett bra mycket bättre lag än vad vi presterar ikväll.

Charlie Lindeman 1+3p
Jesper Skogsström 3+1p

Thomas Ahlperby, Järfälla: -Rätt bra match av oss idag och vi lät inte Åker komma till så värst mycket, förutom i början då vi var illa ute. Skotten var 35-12 efter två perioder men i sista så försökte vi stänga till och det fungerade. Kanske var Åker litet ur slag? Adam i målet får toppberöm!

Rikard Rydén, Åker: -Hej Riktigt sur förlust idag. Tyvärr är Järfälla det klart bättre laget i dagens match och vinner rättvist. Vi kommer inte upp i nivå i dagens match. Vi startar matchen bra första fem minuterna och har även en bra sekvens i mitten av andra. Annars är det Järfälla som är det bästa laget. Nya tag mot Haninge borta nästa tisdag.

Erik Tessmar, Göta: -Tjena Pelle. Idag är det en riktigt konstig match, Trångsund kommer med 12 spelare och gör allt för att hålla ner tempot. Deras spelare är skickliga och svåra att spela mot när de får tid, när vi ger dem det är de bättre än oss. Men när vi är nära dem och spelar snabb hockey tycker jag att vi är det bättre laget.Otroligt kul att få avgöra en match i slutminuten!! Nu lite ledigt ??

Tim Johansson-Bräck, Viggan: -Första perioden som stjälper oss idag och det är för dåligt. Slarvigt och ofokuserat. Andra och tredje gör vi klart bättre, men det räcker inte med den dåliga första. Trist, när vi visar i två perioder att vi kan bättre.

Kjell Svensson, Nacka:-Tjena Pelle! Vissa segrar är skönare än andra. Det här var definitivt en av dom. Efter en tung förlust senast med 0-1 tar vi tre sköna poäng , med tight försvarsspel  stabilt boxplay och snabba omställningar tar vi ledning  med 3-0 efter 1a. Viggan försöker jobba ikapp men lyckas inte.

FORTSÄTTNINGSSERIEN

Christoffer Linder, back Flempan:-Hej, Idag drar vi på oss onödiga utvisningar som drabbar oss hårt, sen kommer vi inte ikapp när dom har en keeper som storspelar och gör några avgörande räddningar i sista perioden.

Robert Spath, Nynäs: -En kväll då vi kämpade men fick aldrig riktigt spelet att stämma tyvärr. Spaif gjorde det bra och tog vara på våra misstag. 

Kenta Pettersson, Spånga: -Det här var inte en ok prestation. Ingenting som stämde samtidigt som Värmdö hade bra utdelning på sina chanser. Nog om det!!

Linus Pellfolk 3+2p idag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.