Ännu ett par skruvdrag ökar spänningen!

Redaktionen är på resa så coacherna får sammanfatta denna omgång!

ALLTVÅAN

Ludde Zetterlund, Haninge: -Tjena Pelle! Ikväll tar vi en skön trea. Grabbarna visar upp en bra karaktär och har fokus på rätt saker samt visar upp ett bra tålamod i matchen. Alla byten kanske inte passar in i hockeyns abc men det spelar mindre roll nu efter matchen. Tack för ikväll! 

Rikard rydén, Åker: -Idag är det utvisningarna som fäller avgörandet. De gör två mål i 5-3. Totalt har vi 18 min och motståndarna 0 min. I spelet är det jämnt men det blir svårt att vinna matcher med en man mindre. Har tyvärr inte så mer att säga idag. Känner mig helt tom Riktigt sur förlust. Nya tag på fredag mot Nacka

Kjell Svensson, Nacka:-Ja äntligen vinst mot Tumba! Börja med att ge en stor eloge till laget, mycket skador och sjukdomar men vi fyller på med J20 spelare som gör det riktigt bra! Matchen i sig tycker jag vi styr från början till slut, brister något för motståndarna i sista vilket gör att vi kan spela av den ganska komfortabelt. Riktigt bra av randiga idag som inte låter sig styras av skäggiga gubben i andra båset!

Uffe Rådbjer, Tumba: -Ikväll arbetade vi i riktig motvind, dels så hade vi några kuggar borta och när matchen står och väger så kliver funktionär Ström in och lägger en helt annan bedömning än de inledande 2 perioderna. Detta blir frustrerande och direkt avgörande av matchen.  Vi får glömma detta och fokusera på revansch på fredag.  

Tim Johansson-Bräck, Viggan: -Såklart väldigt skönt. Tycker vi gjort en del okej insatser utan att ha fått med oss poäng, så härligt med trendbrott. Svängig match med en del lägen åt båda håll, men tycker vi vinner välförtjänt. 

Thomas Ahlperby, Järfälla: Utan att ta något från Göta så måste jag kritsera mina killar då de inte fick så mycket att fungera. Jag skyller på dåligt med träningar på sista tiden så passningar funkade inte alls bra.

Erik Tessmar, Göta: -Tjena Pelle, Så jäkla kul att vinna hockeymatcher. Järfälla är bra idag och vi har det ordentligt jobbigt i perioder, men viljan hos boysen är enorm och så fantastiskt kul att se. Vi tar en match i taget och har ett jäkla fokus på att jobba klart alla situationer samtidigt som vi har kul. Nu vilar vi imorgon, sen är det fulla på Viggbyholm på fredag.

FORTSÄTTNINGSSERIEN

Christer Westerlund, Rimbo: -Första och tredje helt okej men vår andra period var ej den bästa men SPAIF är bra känns lite surt

Kenta Pettersson, Spånga:-Har nog skrivit det här tidigare…. Om man inte sätter sina målchanser blir det svårt att vinna. Det ville sig inte riktigt ikväll. Bara bryta ihop och komma igen.

Roberth Spath, Nynäs:-Tack Pelle, med tanken på senaste resultat, blev det en viktigt seger för vår del, lite av proppen ur blev det i andra perioden där vi rycker fram till 6-1 under första 8 min. Sen håller vi grepp om matchen resten av tiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.