Rimbo vände på steken i Hemse!

Ja, Sudret är ju serieledare och efter vinsten igår mot Rimbo så såg det kanske ut som att man hade ett gyllene läge att nästan omfamna PlayOff-matcherna, vid vinst på söndagen!!
Men, ett mycket revanschsuget Rimbo ville annat och trots ett 0-2-underläge eter första perioden vände man således på den omtalade steken, till vinst med 4-2, sista målet i tom bur!

Om man nu tittar i tabellen där lagen har olika många matcher kvar att spela, 3-4 eller 5, så ser man ett…getingbo!
Vilka åker ur, vem får kvala och vilket lag får spela PlayOff?
Ok, Värmdö ligger skrynkligt till och oddsen på att de klarar sig kvar i Hockeytvåan är nu skyhöga, tyvärr.

På tisdag så kör vi vidare i denna nagelbitarserie!

Fredrik Melin, Sudret: -Hej Pelle. Jo 2 jämna matcher. Idag börjar vi riktigt bra i 1:a och stänger ner Rimbo. I andra är det omvända förhållanden och vi ger dom alldeles för mycket yta o tid. I sista perioden tycker jag vi har möjligheterna till att kvittera men lyckas inte riktigt sätta pricken över i:et. That’s hockey!

Richard Hellmark, Rimbo: -En bra match av oss idag. I första var dock Sudret mer på och gjorde 2-0, men i andra ägde vi matchen och kunde göra tre mål!
I tredje så lyckades vi stänga ned Sudret och vi vann rättvist, riktigt skönt att få med sig dessa poäng!
Vi har också en fundering, med andra klubbar som besöker Hemse Ishall, vi tycker nog att bortalagen får oförtjänt många fler utvisningar än hemmalaget!! Kan det stämma?

Andreas Hansson, mv Sudret: -Första perioden spelade vi riktigt bra men i andra slarvade och lät dom komma två mot ett många gånger och slarvade på linjerna men vi stepade upp oss i tredje men fick inte in pucken

Oscar Berghult fwd Rimbo: -Aaa idag va hockey roligt. Viktiga 3 poäng o det tar vi med oss!!

Karl Pettersson, fwd Rimbo: -Tjena! Det kändes bra! Alltid roligt att lira hemma på ön! Sen så är det ruskigt viktiga poäng som vi tog idag.

Karl Pettersson, gotlänning som gjorde sista målet mot Sudret!

2 thoughts on “Rimbo vände på steken i Hemse!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.