Haninge grep sista halmstrået!

Ja, vi sände Göta-Haninge och det var hockey när det är riktigt roligt. Göta var det bättre laget med fart och fläkt men…Haninge vet hur man gör mål! Haninge ledde med 3-0 vilket Göta vände till 4-3 och såg ut att ta en rättvis seger. Haninge knöt alla nävar i fickorna och kunde vända matchen i slutminuterna, till seger 5-4!! Starkt!

Kjell Svensson, Nacka:-Tjenare Pelle! Jämn match, lite tagna av stundens allvar tycker jag. Vi har en super het målvakt och det fäller avgörandet. Nya tag på fredag.

Thomas Ahlperby, Järfälla: -Vi kom tillbaka efter 0-2 och hade stort skottövertag men Tumba är farliga. Riktigt skönt att vi vann straffläggningen och bra att Green fick avgöra, det är han värd.

Ulf Rådbjer, Tumba: -Jag är som vanligt upprörd när jag inte vinner och när domaren inte är tillräckligt bra. Järfälla var bra och mina killar kanske inte var lika tuffa som de var. Känner ändå att vi är ett bättre lag så om vi inte hade blivit utvisade så pass så…

Erik Tessmar, Göta: -Idag är det stöld! Vi spelar riktigt bra och visar verkligen att vi är mycket bättre än tabelläget. Jag tycker synd om grabbarna som verkligen krigar till 100% i 60 minuter.

Ludde Zettervall, Haninge: -Tack! Göta krigar på bra idag, inget snack om den saken. Jag är glad över tre poäng och några enstaka byten i matchen. Vi kan så jävla mycket bättre än detta. Järfälla förlorade en poäng idag. Vi tog tre. Tack och godnatt.

Adrian Kastel-Dahl, bra nykomling!

Nicklas Larsson-Tysell, vinnande målvakt.
Victor Dahl, inte så tjock..

Simon Hagbjörk, Viggan: -Jorå, vi ska inte gräva ner oss efter denna fight. Dock alltid surt att torska, lite slarv och nån studs mot oss som gör att de får gå ifrån till en 0-3 ledning. Vi gör det bra i 3e och ger det ändå chansen men det räcker tyvärr inte hela vägen. Vi tittar framåt och förbereder oss för Haninge på fredag!

Rikard Rydén, Åker: -Viktigt vinst då serien är tajtare än någonsin. Första och tredje perioderna är jämna med chanser för båda lagen. Vi avgör matchen i andra perioden där vi går till en 3-0 ledning. Viggebyholm gör det bra i sista perioden och gör allt för att kvittera men vi håller ut och vinner Ny tuff match på fredag mot Tumba i Åker

FORTSÄTTNINGSSERIEN

Kenta Pettersson, Spånga: -Tjenare Pelle! Jämn match, lite tagna av stundens allvar tycker jag. Vi har en super het målvakt och det fäller avgörandet. Nya tag på fredag

Christoffer Linder, Flempan: -Ja, det var en jämn match tycker jag där vi har fruktansvärt svårt att göra mål och bränner massor med bra lägen. Martin i mål gör även han en jätte bra match med många bra räddningar men tyvärr räckte det inte. Nu blir det viktiga matcher där vi bara måste vinna.

Mattias Lundblad, Rimbo: -Vi möter ett svårspelat Värmdö som drar ner tempot i matchen. Och  får styra lite för mycke!
Starkt gjort av grabbarna att ändå knyta hem 3p.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.