Nacka och SPAIF värdiga seriesegrare.

Ja, Nacka hade det jobbigt ett tag men reste sig som ett lag och man vann även Alltvåan, som man gjort i Grundserien. Imponerande.

SPAIF, som vi knappt hört talas om hittills, vann ikväll i Nynäshamn och gjorde det på ett mycket stabilt sätt. Bra passningsspel och snabba kontringar samt en målskytt av rang, herr Blid (4 mål), gör SPAIF till en kompetent kombatant i de kommande PlayOff-matcherna mot Järfälla.

ALLTVÅAN

Erik Tessmar, Göta: -Ja idag trillade puckarna in. Vi äger matchen och är det klart bättre laget. I sista perioden är vi lite tafatta men kontrar då istället riktigt bra. Kul att få avsluta i dur ?

Tim Johansson-Bräck, Viggan: -Nacka är ett bra lag och 5 mot 5 tycker jag att det är en väldigt jämn match. Men jag ska ta tillfället i akt och kommentera domarinsatsen för första gången den här säsongen. Tyvärr är den helt bedrövlig. Han tar inte en enda tvåa (förutom en roughing som kvittades) på dem under hela matchen trots bland annat cross-checking över käken, en open-ice tackling som bara träffar hakan och sänker vår spelare. Bland mycket annat. Men sånt är livet. Vi tackar för en annars fin säsong!

Kjell Svensson, Nacka: -Wow! Otroligt stark moral i laget. Den sista matchen blir lite grisig men som vi genomför de sista omgångarna är vi riktigt stolta över. Vi hittar ett grundspel och vänder den negativa trenden med 8 raka segrar och står nu som serieledare även i Alltvåan! Till sist väntar kval mot Hockeyettan men vi vill tacka dig för ditt fina jobb under grundserien och hoppas vi syns ännu mer nu i sluttampen. Må gott så länge!

Uffe Rådbjer, Tumba:-Ja helt ok med en pinne och en tredjeplats i Alltvåan. Vi är glada över platsen och dagens match går väl inte till historieböckerna. Krampaktigt och med en del individuella misstag som MÅSTE minimeras. Nu blir det en whiskey och en ÅBRO. Nöjd?

Ludde Zettervall, Haninge: -Otroligt tråkigt. Vi ger det en chans idag och spelar en bra hockey. Tyvärr har vi varit för ojämna i spelet under denna alltvåa och faller med några enstaka poäng. Svårt att se längre framåt än kudden just nu. Tack för säsongen Pelle.

Thomas Ahlperby, Järfälla: -Jämnt och litet spänt. Vi vann nog för att vi ville vinna en aning mer än Åker idag. Hade de haft mer att spela för så vete tusan..

Rikard Rydén, Åker: -Hej. Lite sur förlust när de gör 3-2 med fyra minuter kvar. I övrigt är det en rätt jämn som vi lika gärna hade kunnat vinna. Tyvärr gör vi inte det men ser fram en emot att spela kval nästa söndag

FORTSÄTTNINGSSERIEN

Robert Spath, Nynäs:-Tycker vi spela som vi ska i första period, sen blir det att vi har stunder där vi dippar och dom gör målen då, men vi har också bra lägen utan att sätter ditt pucken. Inte mycket att säga om bara att gratulera spaif till segern !

Mitch Randall förklarar..

Kenta Pettersson, Spånga: -Tja Pelle. Alltid positivt med en vinst. Det blir svårt med inställning och engagemang när matchen inte betyder något. Tycker vi hanterar det ok ändå, vi gör trots allt 9 mål men släpper tyvärr in 4 st. Nu blir det bara att ladda om till kvalet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.