Nykomlingarna redan hemmastadda?

Ja, nykomlingarna Lidingö och Tierp verkar trivas med livet i nya ligan och intar nu de översta placeringarna i Östra A!
Vi kanske inte ska rusa iväg och dra för stora växlar av dessa tidiga resultat men..visst är det kul när det litet oväntade inträffar?
Här i Norra överraskar Viggan negativt för vi fick förhandsinfo om att laget förmodades bli riktigt starkt. Det är dock tidigt så de äldre spelarna i laget kanske behöver en längre startsträcka än övriga? Men, är det sant att Patrick Notan Nordström inte kommer att spela denna säsong? Fan trot!
Järfälla ser bra ut i Norrortssportens sändning och en viss Gustav Eriksson verkar vara synnerligen spelsugen.

Haninge ser ut att hantera favoritskapet på ett bra sätt och Trånkan har bara tappat en poäng av nio så här långt…dock gör Nynäs en bra insats mot Trånkan och får med sig en poäng hem till Folkets Hall.
Tumba hämtade sig efter debaclet mot Nacka och nu höll man sig i skinnet vilket dock inte SPAIF gjorde som drog på sig 39 min i utvisningsbåset.
Redan imorgon torsdag möts Nacka och Haninge i en spännande toppmatch och vi hoppas Nacka får ordning på tekniken och kan visa matchen.

För övrigt är man satans trött på denna Coronatid och den vansinnigt splittrade politik som myndigheterna belägger oss medborgare med.
Att föräldrar och åskådare är utestängda från ishallarna är rena tokerier, i redaktionens ögon, när nattklubbar och bussar är fulla med folk!

Vi tar en lugnande promenad och kyler ned humöret…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.