En torsdagsmatch

Ojojoj, vilken surtorsk Hanviken åkte på mot Forshaga ikväll. Med bara tre minuter kvar så gör Forshaga 1-2 på en märklig studshistoria och nog kändes det väldigt surt…kryss hade vi köpt alla dagar i veckan…

Forshaga hoppar upp till sjätteplats och för dem är det nog väldigt bra att få med sig denna seger inför norrlandsturnén som väntar, Boden och Teg! Vi önskar Dennis Hall och hans manskap lycka till.

Vad sa tränarna om matchen och det konstiga avgörande målet?

Dennis Hall, Forshaga: ”-Tjena! Ser inte exakt vad som händer på det målet men det blir någon form av lobb som går in. Jag tycker vi börjar matchen ganska hyfsat men skapar kanske inte riktigt dom där jättefarligt lägena. Andra perioden tycker jag är vår sämsta där Hanviken vinner mer kamper och vi drar på oss utvisningar som vi dödar av på ett bra sätt. Tredje är vi mer beslutsama och får också utdelning. Tycker det är en jämn match med mycket kamp och vilja. Självklart sköna och viktiga tre poäng.”

Micke Erdtman, Hanviken: ”-Tjaba, Forshaga äger första perioden fram till powerbreaket, där ändrar vi några detaljer i spelet och tar över. Tycker vi bör punktera matchen i andra matchen då vi trycker ned dem rejält men målen uteblir. Vi har 1-0 inför sista perioden där 1-1 blir ett hopslag och styr in via vår back och likaså 1-2. Jag tycker det var en bra match med bra fart och två lag som neutraliserar varandra väl. Kamp och ärliga tag så det är bara att gratulera Forshaga till segern även om det kändes surt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.