Söndagens Resultat!

Söndagen bjöd inte på några stora sensationer men helt klart fina kamper.

NORRA

Hanviken förlorar åter med uddamålet och att man gör en bra match och hade chanser på att kvittera sitt underläge…är svårt att glädja sig åt efter matchen.
Coach Erdtman sa så här:
-Vi gör faktiskt en bra match och producerar många målchanser men..vi gör inte mål på dem. Idag gör vi två styrmål och hade vi bara satt någon av de andra fina chanserna..ja då hade vi tom kunna vinna den här matchen.
Sportchefen i Hudiksvall Lars Lillis Lövgren, som var bisittare i studion tillsammans med undertecknad, sa så här:
-Vi visste att Hanviken kan vara riktigt bra och det här var en helt jämn match. Vi hade litet fokuseringsproblem under vissa delar av matchen och coacherna fick ta Time-Out och påpeka det.
Men, det som skiljde lagen åt idag var att vår målvakt Tornerfeldt var väldigt lyckad och att våra viktigaste spelare var något mer effektiva än Hanvikens killar.

Borlänge tar ledningen över Boden efter 48 sekunder (!) och gör sedan en bra match!! Men, Boden är ju inne i ett fantastiskt stim där man bara vinner och vinner! Grattis till dem!

Forshaga fick en jobspost idag då man trots stort skottöverläge och ledning efter halva matchen inte fick någon poäng in på kontot!! Kalix är nämligen också ett bra lag.

SÖDRA

Vi trodde nog att Troja hade störst chans till seger…tro kan man också göra i kyrkan!

Huddinge drog nog en lättnadens suck efter dagens vinst och det var mot ett Skövde som tog ledningen och ledde efter halva matchen!
Vår man på insidan, Ralle Dahlberg-Karlsson, var efter sjukdom åter med och det med besked…det skrivs om Ralle-effekten på Huddingesidan!
Så här säger han själv:
Jasså, Ralle-effekt? Det skulle jag inte vilja påstå, men det var skönt att vara tillbaka igen. Jag tycker att vi gör en riktigt bra bortamatch rakt igenom. Bra intensitet och tryck på mål, då kommer utdelningen också. Skönt också att kunna få igång lite målskytte igen, det har vi inte varit bortskämda med senaste matcherna.

VÅRSERIEN

Sollentuna går inte bra nu och Wings vann klart idag.
Vallentuna är åter i form medan Torpet nu är i en svacka…det är verkligen ingen serie där lagen visar någon längre tid med jämn form..
Det kan vi se när Strömsbro inte klarar av att hålla undan trots en 3-0-ledning, och inte en 4-1-ledning heller…det blir 4-4 och OT..där tillslut ändå Strömsbro kan avgå med segern.
Vallentuna är åter i toppen och det är nu frågan om Torpet kan ta sig över strecket och slippa det hemska kvalspelet..


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.