Två fredagsmatcher

NORRA

Mm, Forshagas Dennis Hall lovade en vinst innan matchen och hade ledningen ända in i tredje perioden…de två sista målen var i tom bur!
Dennis sa så här:
Vi kämpar och sliter men hade behövt större utdelning och efter deras kvittering får dom energi och vi orkar inte riktigt upp igen.

Hudiks sportchef Lillis Lövbom sa så här:
-Ja du, det här var en jämn match och Forshaga är ett bra hockeylag. Tycker ändå att vi tar över matchen under andra perioden.
Vi kvitterar i tredje och får massor av energi som gör att vi tar ledningen med 2-1 också. Forshaga chansar med att ta ut målvakten vilket ger oss två mål i tom bur!