Det blev onsdagsraffel!!

NORRA

Mm, vi kunde misstänka att Östersund fått hårdhänta instruktioner inför matchen och man tar tre poäng mot ett starkt Teg, på bortaplan. Bra gjort!

Vi var helt inne på att Forshaga hade en fin chans till seger men..de fick kämpa ordentligt och kunde först på slutet vända matchen med några grymt snygga mål. Enköping hade bra fart men stolparna var inte deras bästa vänner idag.

Vi hade på känn att Hanviken skulle hämta full pott i Borlänge som inte varit så heta på ett tag men…tji fick vi!!
”-Borlänge såg ut som i grundserien igen”, sa en i Borlängeleden och tyckte att Hanvikens fina förstafemma inte alls kom upp i nån bra nivå.
-Deras mål var dock en delikatess där backen Robin Jacobsson passade rakt genom fyra Borlängespelare och friställde Tärnström som gjorde ett fint mål!”

Hudiksvall håller fortfarande Östras fana högt men Enköping och Hanviken är nu båda i botten. Trist när de kan spela bra hockey..men tabellen ljuger sällan.

SÖDRA

Visby fick det tufft vilket var förväntat men siffrorna…blev väl stora! Vimmerby kanske blir en tuff överraskning i slutspelet!

Mörrum…WTF? Tur att man inte tippade den matchen…

Huddinge gjorde som vi trodde…vann över topplaget Nybro! Nu var de kanske ringrostiga men det var inte Huddinge. Så här sa vår man på insidan, Ralle Dahlberg-Karlsson efter vi grattat till vinsten:
-Tja Pelle och tack så mycket! Idag gjorde vi återigen en riktigt bra match. När vi spelar som vi gör just nu är vi svårslagna.
Tycker vi gör dom svaga idag. Vi jobbar hårt över hela banan och vinner närkamper. Till slut får vi utdelning också.

Björn Jonasson gjorde en ass idag och leder interna skytteligan med 13p!

Troja trummar på och Mariestad får fortsätta kämpa..precis under strecket.

Karlskrona..låg under med 0-2 men tog matchen till OT mot starka Dalen. En enda pinne och fortfarande fastspikade i botten.

VÅRSERIEN

Matchen mellan Bajen och Sollentuna fick ställas in pga att matchklockan strejkade…litet symptomatiskt för hela ishallen där…uttjänt helt enkelt!! Bajen måste få en egen hemvist!!!!

Brände Torpet sina chanser till PlayIn-spel ikväll? Man hade 4-4 med 15 sekunder kvar..tar ut målisen…och förlorar med 4-5 mot Nyköping!! Uj, vad surt!
Nyköpings Sportchef Magnus Eriksson tyckte det var en mycket märklig match!
Daniel Andersson gjorde tre mål!! 20 bast!


Vallentuna gör en bra insats på bortaplan mot starka Strömsbro och man var i förarsätet hela matchen och ledde som mest med 6-1!!
Marcus Andersson har gjort 9 (!) mål nu!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.