Bajen tog en kämpaseger!

Ja, även Sollentuna kämpade bra men Wings vände ett underläge till seger under ordinarie speltid…

Bajen gjorde dock något som kanske inte så många trodde…man tog tre poäng av….nej förresten, det blev bara två poäng mot Segeltorp eftersom bortalaget kvitterade när det återstod….en enda sekund av matchen!!!
Men man tog extrapoängen iallafall.

Backen Jocke Albertsson (byter han någongång?) säger så här:
-Tja Pelle! Ah jag har inget emot att spela mycket, men tycker många gör en riktigt bra match idag i vårat lag. Vi gjorde de vi skulle göra i 59.59 för jävligt att de får in ett mål i slutskedet. Jag tycker att vi står upp nå fruktansvärt för varandra idag, vi täcker skott hela matchen. Skulle vilja lyfta Andreas Andersson som drar ett stort lass i vårat boxplay idag helt felfri idag, 10/10. Men sedan måste vårat powerplay upp några snäpp nu de sista 4 matcherna. // 56

Coachen i Torpet, Jesper Eriksen, säger så här:
”-Tjena, vi kom inte upp i den nivå offensivt som vi vill, men skapar ändå tillräckligt med lägen för att vinna denna match. Starkt att få in en puck i slutet och alla poäng är såklart viktiga. Men vi vill mer, vi är inte nöjda. Blickarna är redan vända mot fredagens match, det ska bli kul att tävla i Pinbackshallen!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.