Äntligen matcher igen!

Såja, då var vi igång igen och förväntningarna är ju lika höga i alla läger!

Mariestad gör som sist…man gör första målet men man förlorar matchen. Denna gång är det en tajt match mot Troja som ändå är det laget som vinner, igen! Nu är de serieledare!!

Hudiksvall gör en väldigt fin insats och kan vända ett underläge till vinst mot det favorittyngda Nybro. Bortalaget försökte kvittera i slutet genom att ta ut målvakten men de riktigt heta chanserna kom aldrig så Hudik höll undan.
Nu ska vi notera att Hudiksvall hade sin nye tränare, Dennis Hall, på plats och han var kanske något som gjorde att Hudik fick en liten extra sporre att visa vad man går för?
Vinsten gör iallafall att man är med i toppen på en tabell där serien bara består av sex matcher.
Dennis Hall: Jadu, jag fick veta först igår att jag skulle vara på plats här idag..så det var bara att ge sig iväg! Det är rätt spännande!
Tycker att vi kanske inte var 100% i första perioden men i andra så trummade killarna på väldigt bra och kunde gå in i tredje med en ledning.
Nybro kvitterade ju direkt i inledningen av tredje men vi återtog ledningen ganska snart och höll faktiskt undan på ett stabilt sätt, tycker jag.
Men du, hur kan man hoppa in så där bara?
Haha, inga problem, jag känner några av killarna som tidigare varit i Borlänge och sen var ju ordinarie tränarna där också så det var lugnt!
Sover du i ishallen framöver?
Ha, vi bor på hotell nu men vi flyttar upp på riktigt den 1 maj!

One thought on “Äntligen matcher igen!”

  1. Tung förlust för Nybro, som enligt experterna redan var klara för Allsvenskan. #hudikhockey vill annat. 👍💪

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.