Nämen tjeena!

HOCKEYTVÅAN ÖSTRA A

Så är då grundserien färdigspelad efter två rundor mot varandra.

De fyra ovanför strecket och som får spela Alltvåan är inga större överraskningar…kanske är dock Lidingö en liten ögonbrynshöjare, som ”nykomling”, bra gjort.
Förresten, har inte ett anonymt Sollentuna gjort sin grundserie väldigt bra? Jo, de har de, bara två torskar på 60 min. Grattis!
Tierp hade säkert siktat hårt på Alltvåan men har haft litet problem med olika faktorer. Målskyttar har man iallafall, se nedan!

Redaktionen frågade målskytten Adde Sjökvist i Järfälla om det blir jobbigt att resa till Gotland framöver:
”-Nejdå, det ska bli skitkul…men kanske hade det inte varit lika roligt i en Fortsättningsserie.” blev svaret!

Om redaktionen är rätt underrättad så kommer Fortsättningsserien bestå av alla tio lag som hamnat under strecket, i båda serierna. Jätteroligt!

Sollentunas coach Kjell G Lindqvist

HOCKEYTVÅAN ÖSTRA B

Nacka har sett starka ut hela grundserien och vi lovordar deras mediateam med cool grafik och filmer av allehanda slag, superbra jobbat!
Bajen som bara hade en spelare kvar sen förra säsongen har gjort en bra grundserie med sitt mkt unga lag, väldigt bra egentligen.
Åker gör också en bra grundserie liksom Sudret som tar sig till Alltvåan på första gången sen…ja det vete tusan.

Haninge vrider sig i Fortsättningsserieångest för det laget borde spelat Alltvåan som brukligt men…målfabrikationen har varit sämre än vanligt.
Tumba har vaknat till, kanske var den uteblivna sommarträningen på vissa händer orsaken till att man tog tid på sig att komma igång?

Nackas coach Kjell Svensson

HOCKEYFYRAN MELLERSTA STHLM

Ja, vi följer fenomenet Brödernas Hockey som säger att de ska till SHL 2029 !! Coach är Haninges gamle tränare Niklas Flodin.
Han har en del sköna spelare att skrika på i omklädningsrummet, film kommer, tex Dick Axelsson, Partic Blomdahl, Hugo Rosas, Jonas Liwing och framförallt Notan Nordström!

I tabellen ser vi att de är obesegrade och med alla mål som de gör så har alla andra i tabellen minusstatistik!!! När har det hänt tidigare? I poängligan är de första fem platserna upptagna av spelare från Brödernas!

Vi återkommer troligen med en film från en ny hemmasatsning i Ekhallen den 4 december då Saltis kommer på besök!

Ganska kul! 🙂

Det ryktas även om att en ny Studioinspelning är på gång,
nu med en hel del frispråkighet!!

REKLAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.