Resultat tisdag 30 november

ALLTVÅAN – omgång 2

Ikväll intervjuar vi omgångarnas vinnare och önskade dem ett Grattis:


Nackas coach Kjelle Svensson:
-Tack känns extremt skönt att starta Alltvåan med två segrar. Dagens match är en klassisk krigarinsats, MV Reine gör det extremt bra och våra forwards täcker enormt med skott medan backar styr med enkelheten i försvarszon. Två matcher kvar denna vecka!

Thomas Ahlperby, Järfälla:
-Tackar.
Tycker att det är en rättvis seger, vi är det klart bättre laget utan att imponera. Upplever att det var segt att komma igång efter två veckors matchuppehåll. Alltid slänga starta en ny serie med vinst

…………………………..

Johan Fredriksson, Sollentuna:
-Bra match. Var jämt i första, Bajen hade bra fart så vi stod lite på hälarna i början. Sen efter de gjorde 0-1 så skärpte vi till oss. Slarvigare i egen zon jämfört med matchen mot Åkers. Men tycker vi vinner helt rättvist, de hade svårt med vår press i nästa och tredje perioden, då började de bara skicka ut puckarna för att gå på kontring. Henric Croneld var riktigt bra för oss igår han gör mål igen. Hällvik också spelskicklig och gör mycket bra saker, unga grabbar som tar för sig och gör det riktigt bra.

Sen var Felix stabil i målet också.


……………………………..

FS – omgång 1

Spångas Tim Johansson-Bräck:
-Såklart skönt med en bra start. Tycker vi är lite hetare och vinner fler närkamper. Varit nyttiga 2 veckor för oss med att sätta struktur, vilket jag tycker vi visar idag. Många som är bra, men extra omnämnande till Filip Möllerstedt och Marcus Rudhage.

……………………..

Tumbas Kim Gustavsson:
-3 poäng är 3 poäng, men väldigt fåordig efter denna drabbning… Inställningen va på noll, och det mesta va under all kritik i dagens tillställning. Nya tag på fredag. /Kimpa

……………………….

Haninges Ludde Zettervall:
-En skön premiärseger där vi steppar upp med några riktigt fina hockeymål! Nya tag framåt!

…………………..

Trånkans Viktor Liman:
-Tack, ingen vidare välspelad match från nåt av lagen. 3 poäng det är det vi tar med oss från den här matchen, lite ängsligt från vår sida första perioden, bättre 2a period men fortsatt ganska blött bitvis. 3e känns vi starkare, även om utgången kunde blivit hur som helst

Viktor Liman

Bra för moralen att vända underläge och få vinna

Tierps Stefan Andersson:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.