Även Nacka vände mot Sudret!!

Riktigt roligt med sådana här matcher där det händer mycket och det blir många mål!!
Sudret gör två bra perioder med fem mål framåt, på starka Nacka!

Nacka har dock inte inte sin ledarroll av någon slump utan man är ett riktigt bra Hockeytvåanlag.
Man vänder 3-5 till 7-5..i sista stund…och då är man värda all respekt!

Sudrets coach Johan Sjöqvist:
-Vi gör vad vi ska i 2 perioder, matchar seriens bästa lag på ett ypperligt sätt. Vi blir för ängsliga i sista 20 tyvärr. Börjar göra misstagen och bjuder in Nacka. Vi är i en process som vi jobbar dagligen med, hitta en jämnare nivå i 60 minuter, höja lägstanivån, vi har väldigt höga toppar men också lätt att falla tillbaks.

Kommentar: Philip N-F
-Otrolig laginsats idag! Med underläge 2-5 hade vi ett avbrott i spelet där vi tog oss samman och började fokusera på vårt spel istället för domaren och motståndaren. Det gav resultat och det var en galet stark forcering. Sudret har verkligen fått ordning på mycket och spelar riktigt bra så vi ska vara glada att få med oss 3 poäng.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.