Åker vände mot Sudret!

Ja nu har alla lag i Alltvåan spelat en minst match när nu Sudret äntligen är igång de också.
Sudret tar ledningen ganska omgående och håller den perioden ut,
Åker svarar med tre raka mål i andra perioden och Sudret reducerar till 3-2 i tredje, närmare kommer man inte utan Åker gör även ett ytterligare mål, i tom bur!
Åker går upp till andra plats i tabellen medan Sudret åker vidare till Nacka på söndagen för att försöka plocka poäng av ett starkt lag med självförtroende….kan det lyckas?

Sudrets coach Johan Sjöqvist säger så här:
-Tjena, Jag tycker vi gör en bra match, dock måste vi göra mål på våra chanser, vi har kopiöst mycket bra lägen.
Deras målvakt gör det bra, men vi måste vara hetare på returerna och trycka dit pucken. Jag är nöjd med preststionen över lag, men vi är givetvis besvikna över resultatet.
Mv Hansson hemma på ön av familjeskäl men Christian Van Den Bosch gör en riktigt stabil insats i vår kasse. Nu gäller det att vi är lika påkopplade imorgon mot Nacka, och vässar avsluten.

11 Leo Karllsson 17 år (?) två kassar idag!

Coach Micke Ericson – Åker:
-Tre viktiga poäng mot Sudret trots många utvisningar och ett fokus som stundtals låg på helt fel saker. Spelarna gör ett bra jobb i spelet över hela banan. Bokis gör säsongsdebut och krigar sig in i matchen med flera viktiga räddningar. Skönt med två bra målvakter igång när matcherna kommer tätt framöver. Bland utespelarna gör hela backsidan en stark match och Leo Karlsson med två viktiga mål samt Jeppe, Mille, Isberg och Madell med ett grymt jobb i många boxplay.
// Micke Ericson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.