Första matcherna 2022

ALLTVÅAN

Två överkörningar och en tajt match?

Järfällas coach Thomas Ahlperby:
Tackar 🙏 En trevande start men vi fick bra utdelning i första. Sedan tycker jag att vi är det bättre laget. Gubben Thorin var på spelhumör.

Åkers kommentar på Facebook:
Tränare Micke Ericson om kvällens match:
”Första matchen efter juluppehållet började bra och med en större skärpa och skicklighet kunde vi haft en ledning med två mål efter tio minuter men….Vi förlorade matchen klart trots att vi inte gjorde en så dålig match, 7-1 motsvarade inte hela matchbilden. Vi hade bra med chanser och lägen framåt men bjöd på ännu fler i egen zon, tyvärr, moståndarna gjorde mål det gjorde inte vi idag.Vi behöver lyfta oss på alla plan inför kommande veckas matcher och spela uppoffrande och med en vinnarinställning i minst 60 minuter.”

Niklas Thorin-87 2+1p

…………………………

Hammarby:

Lidingös coach Martin Pilö:
Ja, det var en tight tillställning! Vår första period var darrig och Bajen startade med hög fart och frenesi (a la ett yngre lag). Vi gnuggade oss tillbaka och i 3e är matchen helt jämn. Vi ger i det läget bort ett mål och lyckas inte kvittera trots en hel del bra chanser. Vi saknar fem spelare från våra två första femmor ikväll och därmed lite spets. Grabbarna gör det dock bra och det är bara ladda om för ny match mot Sudret imorgon på hemmais!

………………………..

Sollentuna:

Götas coach Jörgen Hägg:
Ja vad ska man säga. Tävlar man inte vinner man inte. Sollentuna tävlar varje byte, varje situation och vi har 2 mv och 3 utespelare som tävlar. Kan vara glada att det bara blir 8-2.

…………………………

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.