Några tisdagsmatcher spelades ändå..

Ja, det blev två matcher i vardera serie på tisdagskvällen men det ställdes in tre matcher pga Coronan.

Vi har nu ett läge där det från en del håll förespråkas en nedstängning av hockeyn på vår nivå, precis som förra säsongen. Skulle det bli värre med uppskjutna matcher så måste det nog bli som förra säsongen att vi får ge upp. Nu är det en stor skillnad mot förra säsongen, vid samma tillfälle, för Coronan har en nytt mildare utseende men det är fortfarande ett Coronavirus som är än mer smittsamt vilket ställer till det för fler än hockeyverksamheten i Sverige….redaktionen ber till alla hockeygudar att Coronaviruset ger upp snart och sätter sig i ett karantänsäkert utvisningsbås…snarast!

FS

Rimbos Niklas Eriksson:
Skönt att starta nya året med en vinst. Blev onödigt spännande då vi stundtals inte kunde styra matchen som vi ville, samt hade svårt att få hål på Järnas målvakt. Järna är luriga och man måste se upp. Dom skapar farliga lägen matchen igenom

………

Blombersson bombade in Spångas mål!

Spångas Tim Johansson-Bräck:
Vi gör väl en hygglig insats men vi har för dålig utdelning.

Albin Ström tog nästan allt!

Tierps Stefan Andersson:
Skönt med den här vinsten, vi har tränat bra och killarna ville nog visa att de kan. Albin Ström i målet mycket bra och Aronsson kan komma att spela i Allsvenskan om några år, bara han gör som jag säger…avslutar Andersson med Carl Aronsson vid sin sida.

ALLTVÅAN

Lidingö vinner även returmötet mot Göta, nu på OverTime. Göta säger att man har inte full form men nu spelar man bättre och man ledde matchen med 4-2. Lidingö kvitterade med en sekund kvar och vinner sen matchen på OverTime., väldigt bra för deras moral….och tvärtom för Göta.

Åker och Nacka spelade en stormatch där Åker tog kommandot och hade en 3-1-ledning…som Nacka lyckades kvittera i tredje perioden och sen vinna på straffar!

Marcus von Sydow, tvåmålsskytt

Lidingös Martin Pilö:
Tack! Göta sköljde över oss första 10 minuterna av 1a. Vi får pp och lyckas bryta deras övertag och avsluta perioden riktigt bra, och dessutom kvittera. Dala gör sen det han gör bäst, gör sin gubbe och ger oss ledningen i 2a. Vi ger sedan bort två mål av den enklare sorten och vi är i brygga igen. I 3e sätter Göta ganska tidigt 2-4. Vi reser oss, krigar och sliter och får in 3-4. Göta känns stressat efter det och vi får ny energi. Med minsta möjliga marginal kvitterar vi med sekunden kvar. I förlängningen är vi piggare och har pucken i stort sett oavbrutet, och Dala får till slut avgöra. Otroligt viktiga poäng för oss för att undvika att halka för långt efter!

Götas Jörgen Hägg:

Vi får jobba på..men det ser bättre ut nu.

……

Roten, målskytt igen!

Åkers Joonas Routsaari, målskytt:
Tjena Pelle! Smågrinigt som vanligt mot Nacka men en ganska bra match av båda lagen, vi är alldeles för vilsna i egen zon där vi bjuder Nacka på en massa lägen, det får inte hända mot seriens bästa (?) lag. Vi har läge att avgöra i sudden men det går till straffar där Nacka är något hetare. Domartrion riktigt fin idag! /Roten

Hyllad målvakt, Rheyneuclaudes

Nackas Philip Nilsson-Fornes, målskytt:
Tack! Segern satt hårt inne och Åkers borta är alltid knepigt. Skönt att få komma igång lite igen. Vi vann ju hemma innan serien vände men denna match var betydligt tuffare. Starkt av laget att orka vända, kapten Enbacka gick i bräschen, Rheyneuclaudes spelade upp sig i mål och vårt nyförvärv Petrus avgör på straffar. Riktigt bra tisdag!
Red: Ok, hur uttalar du målvaktens namn?
Fornes: Rejneklå!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.