Sudret mot Åker idag! Vad säger de?

Två profiler bjuder på sina intryck inför matchen i Hemse idag!

Målvakten i Sudret, Andreas Hansson, som kan vara helt obeveklig i kassen är väldigt harmonisk och gillar verkligen att spela i Sudret och har inga ambitioner att spela högre upp, just nu iallafall.

Forwarden i Åker, Joonas Routsaari, som kan snurra upp vem som helst och sen sätta pucken i krysset, har haft en brokig karriär mellan Hockeyettan och Hockeytvåan men nu också framstår som en mer harmonisk spelare och en lagspelare.

Redaktionen ställde några frågor gällande matchen idag:
-Tjena grabbar! Jag sätter ihop er här och vill veta hur ni har det inför matchen idag?
-Kommer Roten göra mål på Hansson idag eller är det stängt?
-Trupperna ok?
-Hetaste gubben i era lag?
-Blir det en öppen eller tajt match? Lycka till båda två!
!🥰

Andreas Hansson:
Tja, Har varit en grym tränings vecka med mkt fart på träningarna så jag/vi känner oss redo 💪🏻😎 Vi får väl se, har missat 2/3 matcher mot Åkers o sist jag stod vann vi men Roten gjorde ett riktigt klassmål på mig sist💪🏻 Hetast får jag väl säga herr Grevenback 👑 Tror det blir en tajt match och rolig match:)

Joonas Routsaari:
Tjena! Vi har lite manfall idag, 3 femmor med en del junisar med, poängkungen Olle Johansson tyvärr borta och får därmed böta till lagkassan💸 Brukar vara bra matcher mot Sudret och jag hoppas såklart Hansson inte spikar igen idag 🤟🏽 Hetast i Åkers för tillfället är Sultan, han snackar mest utanför isen men äntligen börjat göra lite mål!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.