Lördagsmatch på Gotland!

Mm, Sudret tog emot Nacka och visst höll bortalaget för favoritskapet…men var det ändå jämnare än vad siffrorna visade?

Serieledarna Sollentuna har inte visat många svaghetstecken och tar högst troligt förstaplatsen med en direktkvalificering till kvalserien mot Hockeyettan, men nog vill Nacka försöka ändra på den ordningen trots fem poäng upp till Sollentuna och bara fyra matcher kvar att spela.

Sudrets coach Johan Sjöqvist:
40 min helt ok från vår sida, men 0-3 i baken i andra perren……vi är givetvis inte nöjda med prestationen i andra perioden. Där förlorar vi matchen tyvärr. Vi måste hålla en jämnare nivå i 60 minuter så enkelt är det, spec mot så pass bra lag som Nacka.

Sudrets målvakt Andreas Hansson:
Tyckte det var en bra match av oss första o sista perioden men vi gör en dålig andra period och Nacka gör det bra o tar vara på våra misstag tyvärr.

Nackas skyttekung Philip Nilsson-Fornes:
Tjenare! Ja vi hade bestämt oss att mala på idag. Deras målvakt brukar vara riktigt vass och Sudret har sett fina ut denna säsong. Men det blev tyvärr en grisig match med mycket fel fokus men vi är glada att kliva härifrån med tre poäng. Ren och skär lagseger, kanske Rheyneuclaudes gör det lite extra bra tillsammans med Pelle Lidström på backen.

Nackas Pelle Lidström var bäst på plan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.