En match i Järfälla på lördagen.

Ja, Sudret var på snabbvisit i Stockholms förorter och trots en bra start så fick man se sig besegrade till slut.
Nu är det bara att packa ned grejerna och dra till färjan mot Gotland, match imorgon 11.30…samma motstånd men i Hemse Ishall.

Järfällas Thomas Ahlperby:
Mm, Sudret var bättre än oss i första perioden men sen kommer vi igång och i tredje lyckas vi få några enkla mål och då såg surret trötta ut. Vi körde på med fyra femmor och det funkade bra idag….kanske såg Sudret litet trötta ut redan i slutet av andra perioden?

Nu käkar vi, packar trunkarna och beger oss till färjan i Nynäshamn. Tidig match imorgon i Hemse Ishall och blir det problem med sjösjuka kliver lagledningen in på isen!!! Haha, när men det blir ju rena NHL-känslan med detta back-to-back-spelande.

Järfällas tvåmålsskytt Adde Sjöqvist:
Haha ja var på tiden att man får in några kassar.. tackar! Jo coachen har helt rätt i att vi skjuter för sällan. Men det är ju alltid kul att dribbla!! 😉

Sudrets Johan Sjöqvist:
Tjena Pelle, Vi gör en riktigt bra 1a period, 2a helt ok, sen är det ren ökenvandring…. Vi måste hitta energin och enkelheten i spelet när det står och väger, där har vi en del kvar att jobba på just nu. Vi vet vad vi gjort och vad vi kan, vi har en trygghet i spelet och behöver nu plocka fram jämnheten över 60 min i morgon. Helt nya förutsättningar hemma på ön inför returmötet.


Sudrets målvakt Andreas Hansson:
Tycker vi kommer in o spelar riktigt bra första o andra perioden men slarvar tyvärr mkt i tredje med markeringarna och tar tyvärr inte deras klubbor. Om jag grämer mig för sex mål? Visst är det frustrerande men bra hockeymål av Järfälla när vi slarvar men nu har jag släppt matchen o lagt det bakom mig och taggar för ny match imorgon det går inte att älta det som har hänt💪🏻 mvh Hansson


Adde Sjöqvist gjorde sina första två mål i Alltvåan mot Sudret!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.