Söndag på Gotland

Järfälla och Sudret hastade alltså över från fastlandet igårkväll för att spela en back-to-back-match på söndagen. Nu blev det en desto jämnare match där lagen byttes om att ta ledningen men..matchen fick avgöras på straffar och där gick Järfälla vinnande ut ur den striden!
Matchvinnare blev Johan Simons som med sitt vinnande straffmål gjorde sitt tredje mål i matchen!!

Sudrets Johan Sjöqvist:
Surt med torsk…samtidigt en oerhört viktig poäng för oss. Ett rejält steg framåt idag, 3 stabila perioder från vår sida. Grabbarna steppar upp rejält från gårdagen och det känns lovande inför avslutningen på alltvåan.

Sudrets Keeper Andreas Hansson:
Vi spelade mkt bättre idag än igår, och jag tycker vi borde vunnit men järnfälla kör på bra o skjuter mkt tror det låg på 100skott på 2matcher. Simons gör det bra på sin straff men deras 4-4 blir jag låst av en Järfällaspelare mellan mina benskydd så sitter fast men domaren dömer så bara att släppa o lägga fokus på rätt saker fast det var surt, men 1 poäng är bättre än 0 ifall o måste fokusera på nästa match.

Järfällas Thomas Ahlperby:
Mm, det blev 2p idag och 5p totalt i helgen så jag ska väl inte gnälla så mycket. Kan dock se på en del håll att två matcher på raken var jobbigt. Mina killar är ju inte alls vana vid sånt.
Sudret är bättre idag och ledde ju tills tre minuter kvar.

Har dock litet kritik mot domarna idag…de missade faktiskt en hel del..vilket vi har på bild t.o.m.
Vem Johan Simons är? En bra back ursprungligen från Dalarna som vi lyckades få över från Sollentuna, Han gjorde tre mål idag och hans avgörande straff var något extra…en Kucherov-straff! SE HÄR

Järfällas keeper Nicklas Larsson-Tysell:
Tack Pelle! Två poäng tillslut, jag tycker inte vi riktigt kommer upp i samma nivå som igår. Samtidigt som jag tycker Sudret krigar på riktigt bra idag. Lite halvknackig is under straffläggningen, men det va inga problem för iskalla Simons som går in och avgör med en patenterad ”Kucherov ” straff!!
SE HÄR

Johan Simons, tremålsskytt!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.