Sollentuna starka seriesegrare

Ja, idag var det klasskillnad mellan Sollentuna och Åker. Hemmalaget mönstrade sju juniorer men inte pga skador utan coach Lindqvist ville tydligen inte riskera några skador på sina äldre spelare. Paulsson, Fredriksson mfl. fick inte spela idag.
Att Åker inte ville passa på att öva bättre inför PlayOff-äventyret var litet förvånande för de såg ganska tama ut om vi ska vara ärliga. Lagledare Blomdahl sa några syrliga kommentarer och hävdade att man satt kvar på bussen….under hela matchen! Hockeyklyscha som dock fungerar på dagens Åkeruppsättning.
Det blir högst troligt andra bullar när Järfälla kommer Bruket på torsdag.

Sollentuna vinner alltså serien med bara en förlust på 14 matcher och man kan se varför….de är snabba, har bra uppspel och passar pucken väldigt distinkt. Lägg till bra skytte och bra målvakter….ja då vinner man matcher och serier.

Intervju med coach Lindqvist efter matchen:

FORTSÄTTNINGSSERIEN

Sista matchen i FS blev en vinst för Spånga vilket betydde att man gick om Viggan i tabellen.

Viggans Filip Algeman:
Ja lite soppatorsk var det idag, samt att Ludvig Johansson var tvungen att kliva av efter ett byte. Så grabbarna slet något oerhört. Men idag så tog de ut sin rätt att vi har gått på lite folk samt att våra j18 spelare har spelat sjukt mycket matcher.

Spångas Tim Johansson-Bräck:
Roligt att få avsluta med vinst och att klättra en placering.
Det var dock inte så bra hockey från vår sida förrän i slutet av andra perioden. Tredje perioden är vi nöjda med och det tar vi med oss att minnas från sista matchen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.