Jämna onsdagsmatcher!

KVAL TILL HOCKEYETTAN

Ja, båda matcherna som spelades på onsdagskvällen slutade oavgjort efter 60 minuter.

I Haninge blev det bara runt 20 sekunder i OT medan i Sollentuna så avgjordes det på straffar!

Haninge går från klarhet till klarhet och vann ikväll över Hockeyettanlaget Segeltorp!!

Sollentuna gör en riktigt bra match mot Övik och kunde lika gärna ha vunnit i OT med sina frilägen man hade där.

Ludde Zettervall, Haninge:
Tack Pelle! Första perioden är riktigt bra från våran sida. Sen två ganska dåliga perioder. Men otroligt starkt av grabbarna att hitta en väg att vinna, de är ju ändå de det går ut på i slutändan.

Janne Santesson, Segeltorp:
Nej, idag är jag inte nöjd alls med killarna. I första perioden slår vi åtta puckar i gapet på motståndarna, i egen zon!
Vi fick igång skridskoåkningen i andra perioden och kunde göra två mål till men i tredje var det några riktigt avgörande individuella misstag som Haninge tog hand om på ett effektivt sätt.
Vi vet ju att vi kan åka skridskor och spela puck på ett bra sätt men…idag var det inte samma flyt i detta som tidigare.
Imorgon tränar vi ordentligt och på fredag så får Järfälla ta emot ett revanschsuget lag!

Anders Wigren, Yellow Wings:
Efter en bra första- och tredjeperiod vann Haninge mot Segeltorp med 4-3. Segeltorp är ett spelskickligt lag så all heder till Haninge. Laget kämpade sig upp i tredje perioden från 1-3 till 3-3 och kunde avgöra 21 sekunder in i förlängningen. Det är bortamatch redan på fredag mot Göta Traneberg och sedan fortsätter det på söndag mot Järfälla hemma. Fredagens match sänds live på Eastcoasthockey och på söndag är Yellow Wings tillbaka.

Greg Lindqvist, Sollentuna:
Mm, de första 10 minuterna så hade vi det ganska jobbigt men vi jobbade oss in i matcher mer och mer och i tredje var det ju helt jämnt.

Tyckte båda lagen tog matchen på allvar och det blev en rätt härlig ”PlayOFF-match”, det smällde bra i planket och det var en hel del trash-talk..helt i min smak!

Till slut blev det bara en poäng men…jag är inte helt olycklig för det…ganska stolt över killarna ändå.

Micke Erdtman utsåg Matchens Best in Game!

Micke Erdtman som förgyllde vår idag litet teknikstrulande sändning utsåg de bästa spelarna:
Felix Olsson, målvakten i Sollentuna och Jeremias Lindewall i Övik!