Haninge och Göta myste på fredagskvällen..

Ja, Göta ”skrällde” på hemmaplan och Haninge hade en bra kväll i Järfälla!

Vi sk. experter hade inte riktigt trott på en Göta-seger ikväll men säg inte att vi varnade er för detta (läs Inför-artikeln).

Hockey är den bästa idrotten eftersom det är kamp, både fysiskt och mentalt och det är underbart att se adrenalinstinna killar utföra rena cirkusnummer på isen till publikens förtjusning!

Vi sände matchen i Järfälla Ishall och det ångrar vi inte, det var 60 min kampidrott med de flesta inslag som en hockeymatch kan erbjuda, fredagsmys helt enkelt!

Tack till Järfälla som upplät både sin kamerahylla och även sin ordförande Thomas Barklund till sändningen!

…och tack till Wigge Wigren, Yellow Wings som bistod sändningen med sina gula kommentarer!

Thomas Ahlperby, Järfälla:
Vi börjar bra i första perioden men sen…vi håller inte undan framför eget mål och Haninge kan göra mål som vi inte ska släppa till!! Okey, Haninge hade en bra kväll och vi går på väldigt få spelare men vi hade inte behövt förlora, vi kan ju bättre, det vet vi!

Ludde Zettervall, Haninge:
Tråkigt med skadorna. Speciellt när det är huvudtacklingar osv. Viktig seger idag! Nu hakar vi på igen.
(Hjärnskakning mm)

Wigge Wigren, Yellow Wings:
Efter bra spel i högt tempo vann Haninge mot Järfälla med 4-1. Hela laget gjorde en gedigen insats då spelarna offrade sig och täckte upp för varandra. Återigen gav den starka fysiken utslag. Rasmus Frisk gjorde en bra match med avgörande räddningar. Sollentuna tappade alla tre poäng till Göta Traneberg så Haninge har fortfarande chans att gå till Hockeyettan.

Rasmus Frisk om vinsten!
Jörgen Hägg, Göta:
Sådärja, vi spelar som vi ska göra och då vinner vi matcher t.o.m mot så bra lag som Sollentuna. Man behöver inte spela så vackert i slutspelsmatcher, man behöver vinna.
Sollentuna är alltid bra med sin fysik och snabba spel så det här är en riktigt bra kväll för oss, lärorikt!
Alla killar gör som vi sagt innan och de killar som fått litet istid innan som Simon Lind och juniorerna är riktigt nyttiga idag, riktigt nöjd med dem. Vi tar emot Örnsköldsvik med tillförsikt, på söndag.

Greg Lindqvist, Sollentuna:
Nähä, det här kan vi inte vara nöjda med, vi kom inte alls upp på rätt nivå idag och Göta spelade klokt, inget snack om saken. Vi har dock fyra matcher kvar och nu gäller det att vinna dem, finns inget annat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.