Segeltorp i slagläge!

Ja, Torpet vann på tisdagskvällen mot Haninge och nu har man ett väldigt bra läge för att få stanna i Hockeyettan.
I förra mötet var det Haninge som vann, på OT.
Torpet har sen bara tappat en poäng tidigare, mot Järfälla. Man har således 18 poäng efter att ha spelat sju matcher.
Om nu Övik tänker sig bli kvar i Hockeyettan måste man nog vinna mot Järfälla imorgon, till att börja med.
Sen firar Övik påsk i Stockholm med två matcher, påskafton (Haninge) och påskdagen (Järfälla igen).

Sollentuna är ju problemet för Övik, först och främst. De spelar mot Göta imorgon, Segeltorp på påskafton (b) och sen Haninge (b) i sista matchen nästa onsdag! Inget lätt upplägg men..det ska det väl inte vara i ett kval, eller hur? Man har dock en riktigt bra chans, som vi ser det.

Haninge har naturligtvis också chansen att bli tvåa…men då ska man ha litet tur med resultaten.

Janne Santesson, Segeltorp:
Oj, vi kom undan med blotta förskräckelsen i första perioden! Vi rusar runt som vilsna hundar och Haninge har det mesta där. Som tur är så är vår målvakt Victor Olsson bländande ikväll och Carneholm lyckas med en mycket fin prestation och kan göra mål ändå i första perioden, men där var vi svettiga.
Fick lov att säga till killarna i pausen att andas och spela som vi bestämt innan..och det gjorde de i andra perioden så då kunde vi göra två mål till.
I tredje spelar vi klokt och försöker kontrollera spelet och det tycker jag vi gör ganska bra, synd bara att Victor inte får hålla nollan, det hade han varit värd. Han och Carneholm får en extra stjärna i min bok idag men hela laget fixade tre poäng idag.

Robin Carneholm var grym ikväll, tyckte coachen.

Redaktionen:
Grattis på födelsedagen! Tycker du Torpet var tre mål bättre idag?

Ludde Zettervall, Haninge:
Tack ska du ha! Eftersom de gjorde tre mål fler än oss så va dom bättre. I spelet i övrigt så kan jag inte klandra grabbarna, vi gör en fin insats på många plan. Men tyvärr släpper vi för enkla mål samtidigt som vi inte gör fler än ett. Då förlorar man. Trevlig kväll.

Wigge Wigren, Yellow Wings:
Det blev förlust i matchen mot Segeltorp med 4-1. Haninge gjorde trots förlusten en mycket bra insats och spelmässigt var matchen jämn. Segeltorp var vassare i avsluten. Mycket talar för att Segeltorp tar tillbaka sin plats i Hockeyettan. För Haninges del gäller det att vinna de tre matcher som återstår, varav två spelas hemma. Även om det inte skulle bli topp två kan en tredjeplats ge en plats i Hockeyettan om lag drar sig ur.

One thought on “Segeltorp i slagläge!”

  1. Kul att två stockholmslag ligger i topp, även om Ö-vik har en match mindre spelad. Bra artikel!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.