Matcherna 4 nov

NORRA

Järfälla vinner igen men Spånga gör tydligen en riktigt bra match där man tex vinner skotten!

Sollentuna vinner också men Tierp gör en fin match och enligt egen utsago hade man en kvitteringspuck inne i mål men fick inte domaren med sig där.
Stefan Andersson är oförtrutet positiv och menar att hans unga gäng utvecklas som han vill och i Fortsättningsserien kommer de vara riktigt bra, säger han.

Lidingö tar en skalp till efter Sollentunavinsten sist och man strider intensivt om en plats till Alltvåan.

Iron tänker inte ge bort sin plats till Alltvåan utan blodig kamp och man vinner ikväll över Viggan, som nu måste skärpa sig om man ska vara med om striden till Alltvåan. Vi noterar att en viss Jesper Kvist gör två ass till sin redan stinna poängpåse.

SÖDRA

Nacka är bäst i Södra serien och Trånkan är nu jumbo. I början av matchen syntes det inte så stor skillnad men efter 3-0 i första perioden så blev det till slut en överkörning…Nackas fart och kondition med rätt adress på passningarna var skillnaden ikväll. Skotten 44-19 ljuger inte..
En film från Nacka Ishall och ett ganska ordentligt firande kommer…

Värmdö imponerar igen och att man nollar Flempan är ett stort utropstecken! Vi lär undersöka vad deras hemlighet är..

Haninge är ju stabila medan Åker kanske inte är i den klassen…än. Skotten 20-49 avslöjar i vilken zon man mest befann sig i och resultatet 2-7 är ganska imponerande i den här matchen ändå. Haninge och Nacka möts på tisdag och borde kanske följas på plats?

Nynäs och Bajen kan kanske inte skryta med god form men i deras möte producerades 13 mål så kanske börjar de kunna sikta litet bättre nu, båda lagen? Skotten 34-62 (!) är litet uppseendeväckande men målmässigt var det svårt att skilja lagen åt. Söker tränarna..

Viktor Erixon grattades till sina 100 spelade matcher för Nacka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.