Tisdagsmatcherna 8 november

Redaktionen var i Tumba och väl där så upptäckte vi att Xcenter sände matchen på sitt proffsiga sätt och dessutom gratis!!

Matchen mellan Tumba och Värmdö var något väldigt märkligt där Tumba var överlägsna i början och gick fram till 4-0! Sen slappnade man så pass mkt att när Värmdö kom igång så kunde man inte svara!
Sju mål i första perioden avslöjar att försvarspelet hos dessa lag inte riktigt hade lyssnat på sina coacher.

SÖDRA

Segerintervjuer:

Nynäs: Robert Spath säger att Nynäs var bra i första men Trånkan hade andraperioden. Tredje perioden var jämn så att vi vann var riktigt skönt. Lika skönt är det truppen har fyllts på med gamla och nya spelare vilket känns riktigt bra!

Daniel Svensson, lagledaren i Nynäs, sprang New York-maraton…på en matchdag!!

Åker: Michael Ericsson jublade inte direkt och tyckte det var J18-hockey i första perioden.
”Två poäng är väl ok nu när det gått litet motigt och vi måste se till att hålla oss ovanför strecket framöver…Fortsättningsserien verkar hemsk.

Haninge: Wigge Wigren säger att Haninge gjorde en normal insats mot ett Nacka som inte kom upp i nivå. En eloge till Nacka som trots en motig match spelade just och disciplinerat.
Coach Ludde Zettervall: Jag tycker vi visar oss från en bra sida idag och gör Nacka bleka. Jag är nöjd med grabbarna.


Nackas Daniel Enbacka:-Riktigt dåligt på alla fronter. Vi kommer aldrig riktigt in i det och Haninge gör några enkla när vi går bort oss! Ledig helg för oss vilket kommer helt rätt, bara att lära sig och jobba vidare.
Philip Fornes: -Japp dålig insats helt enkelt. Blir kul att vi kommer få mötas fler gånger denna säsong!

Värmdö: Coach Pelle Nilsson svarade på frågan om vem som var Matchens Lirare….”Det var ju en coachseger!! Hit med tröjan!”
När, det var en grym lagseger och tänk på att en hel del av de här killarna aldrig spelat seniorhockey innan den här säsongen!!

Coach Tessan och Matchens Lirare Marcus Olsson.

NORRA

Segerintervjuer:

Järfälla: Coach Ahlperby säger att det kanske inte var helt rättvist resultat då Göta tappade in kvitteringen på slutet och att Broed kunde göra mål ifrån hörnet, igen!
Vi är inte bra idag heller…kanske bara sista 10 minuterna!! Att vi ändå kan vinna är en bonus! LT i målet är bra och några killar till krigar bra men vi ska höjas oss framöver.

Lidingö: Ingen klang & jubelföreställning direkt men tre poäng in på kontot. Andrafemman är bra och alla försöker spela bra hockey…men ibland är det trögt. Viggan gör det svårt för oss, speciellt förstafemman, avslutar Martin Pilö.

Spånga: Niklas Lundqvist är glad över vinsten och säger att bitarna börjar falla på plats. Hela laget bjuder till men det går inte att förbise att killarna från Wings, Mutze och Mohlin, är väldigt viktiga för laget med sin rutin från Hockeyettan.
-Vi ska verkligen ge allt nu för att nå Alltvåan…Fortsättningsserien är inget mål!!

Tierp: Stefan Andersson säger att de borde nog avgjort i första perioden men..likt många andra lag som har bra spelare kan det gå troll i att sikta rätt!! Skönt med seger iallafall fall. Vår Sammy Andersson blir allt bättre och med sin stora träningsdos så kommer han högst troligt bli ännu bättre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.