INFÖR FREDAGSFAJTERNA!

Det är inte alls många omgångar kvar nu innan vi drar strecket för Alltvåan och Fortsättningsserien!

Det kommer bli väldigt spännande in i de sista kan man tro..

Fredagsfajterna känns nu som sexpoängsmatcher allihop.

NORRA

Om Viggan och Tierp vill spela Alltvåan är det dags att ta tre poäng på fredagen, båda två!
Tierp är positiva och vann sist mot jumbon Rimbo och coach Andersson tror stenhårt på laget.
Viggan torskade sist mot ett Lidingö som går väldigt bra. Känns som detta blir otäckt jämnt?

Göta kanske borde ha vunnit mot Järfälla sist så kan man slå ett hungrigt Lidingö? Lidingö som radar
upp segrar och har exakt samma resultatrad som Göta men skillnaden är just målskillnaden!!
Låter som en solklar kryssmatch?

Järfällas coach Ahlperby har inte sagt många berömmande ord om sitt lag än…men de vinner ändå..och leder serien. Iron har gjort det bra hittills och har nästan en grilla ovanför strecket men…blir Järfälla för tuffa?
Man har iallafall skyttekungen i sitt lag, Jesper Kvist (5+17=22p) och kan det vara hans passningar som ger poäng på fredagskvällen?

Spånga, med ett bättre självförtroende än på länge, tar sig an Sollentuna som för många var klara favoriter i den här serien. Sollentuna har bara två förluster hittills, båda mot Lidingö(!), och sist man mötte Spånga gjorde man fyra mål i första perren och sen var det färdigt. Vi tror det blir mycket jämnare nu med nya spelare i truppen och det ryktas tom om en till under fredagen!!
Redaktionen åker till Spånga för det ryktas om ett flertal aktiviteter för publiken så det måste dokumenteras! Blir det godisregn så finns alltid ett uppochnervänt paraply i bilen till hans!

SÖDRA

Värmdö inledde katastrofalt dåligt mot Tumba sist och låg under med 4-0 efter 12 minuter.
Sen hände nåt i truppen och till slut vann man med 7-5!!
Trånkan har bara en vinst hittills och letar efter form och litet flyt iallafall vilket gör nykomlingen Värmdö till favoriter i denna match. i får väl se hur de hanterar det.

Nynäs vann sist mot just Trånkan men nu har man topplaget Anchors på besök och trots några tillskott i truppen får Haninge favoritskapet här…man nollade faktiskt Nacka sist!! Ganska remarkabelt men vi som kommer ihåg PlayOff förra säsongen är inte så förvånade.

Tumba har fantastiska skridskoåkare vilket Bajen också har och nu kommer tydligen flera spelare tillbaka i spel för Hammarby så den här matchen blir svårtippad!!
Skräckmatchen sist för Tumba då man förlorade trots en 4-0-ledning måste hanteras och hur gör man det? Det är unga killar i båda trupperna så coacherna har händerna fulla här….det blir en match som inte går att tippa!!

Tumba hyllar imorgon en riktig Tumbalirare, Jan Brantfalk, som spelat flest matcher i Tumba hockeys a-lag genom tiderna. Samt flest poäng genom tiderna. 
Matcher: 294 Poäng: 216
Tröjan upp i taket!! Skitbra jobbat Tumba!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.