FREDAGSRYSARE!

Ja det blev pannkaka av vår sändning i Spånga Ishall där vi inte fick nätverket att hålla uppe vår sändning så till slut fick vi ge upp!
Det blev 10 mål i matchen mellan Spånga och Sollentuna och det hade ju varit roligt att få visa alla de målen…

NORRA

Viggans Pelle Abrahamsén var väldigt glad åt vinsten men kunde inte skryta med spelet, säger han. Vi vinner dock tredje perioden med 2-0 och tar tre poäng. Vi siktar på Alltvåan, det måste vi göra.

Tierps Stefan Andersson var inte lika glad i bussen på väg hem..
-Nämen vaff..vi leder efter andra perioden och likaså skotten!!! Sen tar vi utvisningar och många felbeslut efter varann…det duger inte….inte alls.

Götas Jörgen Hägg är ambivalent efter matchen…tacksam för segern men ser att laget måste bli bättre på försvarspelet! Från rödlinjen och framåt är vi ganska bra…åt andra hållet har vi fortfarande mycket att lära.
Beröm till keeper Kalle Långström som gör en gedigen insats!

Martin Pilö, coachen i Lidingö svara på om det var en sur förlust: -Absolut. Mest en känsla av att vi borde gjort det bättre. Vi ger dom segern pga dumdristiga utvisningar och stundtals svagt spel i boxplay. Jag tycker vi är bättre i 5-5 spelet och hoppas vi får chans till revansch längre fram i säsongen

Järfällas Thomas Ahlperby var mer nöjd än normalt: -Ja, vi spelade bra i första och tredje perioden och det räckte till vinst. Att vi var direkt dåliga i andra perioden kunde ha kostat oss segern idag…om vi inte haft serien bäste målvakt!! Han räddade oss! Niklas Larsson-Tysell, LT kallad!

Vi gjorde intervjuer med tränarna före matchen men efteråt fick Matchens Lirare ta all uppmärksamhet, han var väldigt bra idag.William Hedman heter han.
Spånga kör fantastiskt bra i halva matchen och det står 1-1 ända tills Sollentuna gör 2-1 i 31:a minuten och man anade att det började väga över till Sollentuna. Det rasslade på ordentligt i tredje perioden då Spånga inte riktigt orkade, både i tanke och utförande.
Vi tar iallafall med oss att Spånga arrangerade en riktig hockeyfest med tävlingar, mat och knattehockey där Spånga mötte Sollentuna, pojkar födda -13.

SÖDRA

Värmdö vinner en match klart igen!! Ska vi ta dem på största allvar nu?? Det verkar så.
Ass coach Andreas Tessan Tenezos: -Vi gjorde 60 bra minuter och tog ytterligare 3 viktiga poäng.
Vår yngling Frank fick göra sin första hattrick på senior nivå.
Nu ska vi fira headcoach Pelle som fyller 50 år! Skål!

Haninge vinner över Nynäs och kanske var det ganska väntat.
Coach Ludde Zettervall: -Tre poäng, men en väldigt blek insats av oss tyvärr. Nya tag på träningen imorgon.

Tumba vinner över Bajen och sportchef Niklas Persson tyckte det var rättvist:-Ja, även om Bajen verkligen kämpar, åker skridskor och tacklas över hela banan så var det rättvist. Våran första del av matchen var ju jättebra med hög fart och målproduktion. Tycker faktiskt att Bajen är ett av de bättre lagen vi mött och nu har de fått tillbaka spelare som höjer dem än mer. Vi i Tumba kan göra många fina saker men vi måste betänka att laget är väldigt ungt och rutin kommer bara av att spela och spela..många matcher.