Torsdagsresultaten 17/11

Resultaten var en aning överraskande ikväll, Flempan fick tokstryk, trots två jämna inledande perioder och Trånkan..uträknade Trånkan…tar poäng av självaste Haninge!!

SÖDRA

Ibland är hockey lika oföutsägbart som det är helt givet vilka som ska vinna…Trånkan var inte långt bort från en trepoängare men…en poäng mot topplaget Haninge ger säkert litet råg i ryggen inför kommande spel i Fortsättningserien!!
Wigge Wigren, president I Yellow Wings:
_Match i U-16 tempo som Trångsund behärskar bättre än Haninge. Haninge vann skotten med 51-19. Bagge var bra idag. Nya tag på lördag.

Ludde Zettervall, coach I Haninge:
-Vi tog två poäng. Ett taggat trånkan som krigade på bra. En otroligt trött insats av oss där vi alla känner att vi underpresterar de grövsta.

Per Sjöberg, Trånkan: -Det var sannerligen kul att få visa att vi kan göra bra ifrån oss…litet speciell känsla dock att alla målskyttar i Haninge är gamla Trånkan-killar!!! Bra iallafall att få känna att vi kan när vi vill och detta blir inspiration inför Fortsättningsserien.
Tyvärr missade vi extrapoängen på ett missförstånd mellan killarna och när man bara är tre man på isen har man inte råd med missförstånd, det går för fort då.

Victor Coltons nya klubba avgjorde i OT!

Flempan kom till match med nio forwards och två (!) backar. Det funkar naturligtvis inte mot serieledarna! Men…efter ca 37 minuters spel var det helt jämnt!! Nacka fick ett PP i slutet av andra med mål som följd, och sen var det slut på det roliga för Flempan….man orkade inte stå emot i tredje och Nacka leker in sex mål till!!
Flempan spelar högst troligt i Alltvåan snart och då måste truppen vara fulltalig annars blir det inte kul.

I Flempan är ju Dahling, Kokkonen och Raynee åldermän och mycket sevärda, Flempan törs spela en helt annan typ av hockey än övriga lag och det gör dem sevärda…idag var tredjeperioden dock inte så sevärd från deras sida.

Kokkonen var inte glad på domaren vilket gjorde att det blev botbänken några gånger men Kokkonen gjorde ett flertal fina prestationer också, ett där han bryter sig fram och smäller upp pucken i krysset, med en back på ryggen.

Nacka är ett bra lag med jämna femmor och många pigga ben. Flera spelare visar upp härliga kroppsfinter och snabba aktioner. Efter matchen tyckte alla att det inte var en så bra match trots resultatet 10-3!!
Matchens Lirare i internuttagningen blev 21 Linus Dahlgren och det var hårfint mot East Coasts uttagning till BIG Best In Game, vilket blev 19 Christoffer Jona!
Victor Erixon var också skön att skåda.

Christoffer Jona och coach Kjelle Svensson…kolla det smajlet efter tvåsiffrig vinst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.